ΑΕΚ: Ξανά εκτός προπονήσεων ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Ξανά εκτός προπονήσεων ο Λιβάι Γκαρσία

Επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Πόνσε που έλειπε με άδεια, μέσα και ο Βίντα που έκανε αποφορτίσεις την περασμένη εβδομάδα

levi
Χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία έλαβε χώρα η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα με την Ένωση να ξεκινάει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Λαμία. Ο Λιβάι λόγω ενοχλήσεων πήγε συντηρητικά και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά. Εκτός παραμένουν οι Μουκουντί, Ζίνι με τους μυϊκούς τραυματισμούς και ο Ρότα που συνεχίζει αποφόρτιση.

Αντίθετα ο Πόνσε επέστρεψε μετά την άδεια που είχε πάρει και προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Βίντα που μπήκε και αυτός μετά τις αποφορτίσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα. Όσο για τον Μήτογλου συνέχισε ατομικό και μετράει αντίστροφα στο να μπει και αυτός σύντομα.

Στο ξεκίνημα της προπόνησης ο Αλμέιδα χώρισε τους παίκτες του σε επτάδες πραγματοποιώντας άσκηση ανάπτυξης με build up και πρέσινγκ, αλλά και τελειώματα με τη συμμετοχή των Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη. Ο Αλμέιδα έδινε εντολές από κοντά ζητώντας συνεχώς πίεση αλλά και να βγαίνει σωστά η μπάλα από πίσω.

Πηγή: gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκίνησε η αποχώρηση των τρακτέρ από το Σύνταγμα - Ποιοι δρόμοι κλείνουν


Με εντολή Χαρδαλιά ξηλώθηκαν αφίσες του Κασσελάκη από την Αττική

Χάθηκε οριστικά η εξεταστική στη Νομική του ΑΠΘ, εφεδρικούς servers επιστρατεύει το ΕΚΠΑ - Η λίστα των σχολών υπό κατάληψη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης