Ολυμπιακός: Μπέριλ ΜακΚίσικ και Εστρέλα Νούρι έκλεψαν την παράσταση στον τελικό του Κυπέλλου - Φωτογραφίες

Ολυμπιακός: Μπέριλ ΜακΚίσικ και Εστρέλα Νούρι έκλεψαν την παράσταση στον τελικό του Κυπέλλου - Φωτογραφίες

Οι σύντροφοι του Σακίλ ΜακΚίσικ και του Τόμας Γουόκαπ ταξίδεψαν στο Ηράκλειο για να πανηγυρίσουν την κούπα του Ολυμπιακού - Το νέο τατουάζ της Μπέριλ ΜακΚίσικ με τα επτάρια

kypello-arthrou
Δεν χάνουν αγώνα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ η Μπέριλ ΜακΚίσικ και η Εστρέλα Νούρι πως θα ήταν δυνατόν να χάσουν... κούπα. 

Ο Ολυμπιακός κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο κατέκτησε το Κύπελλο για 3η σερί χρονιά έχοντας στη σύνθεσή του τόσο τον Τόμας Γουόκαπ όσο και τον Σακίλ ΜακΚίσικ. 

6121440
6121443
6121449


Κλείσιμο
Μετά τον τελικό οι σύντροφοι των δύο παικτών κατέβηκαν στο παρκέ για να τους συγχαρούν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους και με την κούπα! 

Η Μπέριλ και η Εστρέλα έφτασαν στο Ηράκλειο το Σάββατο και πέρασαν το βράδυ γυναικοπαρέα στην πόλη της Κρήτης απολαμβάνοντας κρητικά εδέσματα αλλά και σουβλάκια. 

Η ΜακΚίσικ έχει πανηγυρίσει και άλλες κούπες με τον Ολυμπιακό αλλά η Εστρέλα είναι... φρέσκια αφού είναι σε σχέση με τον Τόμας Γουόκαπ, τον οποίο όπως έχει δηλώσει σκοπεύει και να παντρευτεί! 

beril_1


Οι δύο κοπέλες είναι αγαπημένες και των φιλάθλων του Ολυμπιακού οι οποίοι της αποθεώνουν με κάθε ευκαιρία. Η Μπέριλ ΜακΚίσικ έχει γίνει και σύνθημα από τον κόσμο και ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με το νέο της τατουάζ που είναι δύο επτάρια στο λαιμό! 


Ειδήσεις σήμερα

Τρίκαλα: Είχε ψυχολογικά προβλήματα ο 46χρονος που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του - Δείτε φωτογραφία

Ο αρχηγός Hayate, τα challenges και η live κακοποίηση σε ΑΜΕΑ

Ναβάλνι: Σε νοσοκομείο στη βόρεια Σιβηρία η σορός του, οι συγγενείς δεν έχουν ακόμα πρόσβαση, γράφει ανεξάρτητο ρωσικό μέσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης