Δημόσια συγγνώμη Τάισον και Μπακασέτα για την αποβολή τους στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός - Δείτε βίντεο

Δημόσια συγγνώμη Τάισον και Μπακασέτα για την αποβολή τους στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός - Δείτε βίντεο

Μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας στο 77', οι δύο παίκτες πιάστηκαν από τον σβέρκο, με εκατέρωθεν χτυπήματα και τα αίματα να ανάβουν και αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα

MixCollage-15-Feb-2024-02-22-AM-7047
Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε και από την αποβολή των Τάισον και Μπακασέτα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz52ib4fp9lt)


Μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας στο 77', οι δύο ποδοσφαιριστές πιάστηκαν από τον σβέρκο, με εκατέρωθεν χτυπήματα και τα αίματα να ανάβουν και αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τις ομάδες τους με 10 παίκτες.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz51pc11sys9)


Τόσο ο παίκτης του δικέφαλου του βορρά, όσο και αυτός του «τριφυλλιού» ένιωσαν την ανάγκη να απολογηθούν δημόσια για τη συμπεριφορά τους.

Συγκεκριμένα, μέσω Insta Story ο Μπακασέτας ζήτησε συγνώμη και στάθηκε στην "προσπάθεια σύνδεσης μιας αψιμαχίας με την Εθνική Ελλάδας" και την "στοχευμένη επίθεση" πράξεις που χαρακτήρισε ως "ατυχείς".

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Αρχικά οφείλω να ζητήσω συγνώμη για την αποβολή μου και ό,τι την προκάλεσε. Δυστυχώς μέσα σ' έναν αγώνα δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήταν λάθος μου.

Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια σύνδεσης μιας αψιμαχίας με την Εθνική Ελλάδας και η στοχευμένη επίθεση είναι ατυχής.

Ευτυχώς όλοι κρινόμαστε από το σύνολο των πράξεών μας και όχι μεμονωμένα ανά περίσταση".

bak1


Νωρίτερα συγγνώμη είχε ζητήσει και ο Τάισον για την αποβολή του και για την ένταση που υπήρξε με τον Μπακασέτα με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του «δικεφάλου» να αναφέρει σε ποστάρισμά του τα εξής:

«Θα ήθελα να απολογηθώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και τους φιλάθλους της ομάδας για την συμπεριφορά και την αντίδραση μου στο αποψινό παιχνίδι. Ζητάω συγγνώμη απ' όλους. Είμαι πολύ λυπημένος για το παιχνίδι και όλα όσα συνέβησαν».

taison_paok




Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι ήταν οι δύο πυροσβέστες που έδωσαν τα ονόματά τους στα νέα πλοία της πυροσβεστικής

Κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση στο γραφείο και πήγε για την αδερφή της - «Μου είπαν ότι θα με κάψουν μέσα στο σπίτι αν δεν βγω» φώναζε ο Αιγύπτιος

To παρασκήνιο της εκδήλωσης Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου - Πώς αποφάσισε να κάνει έφοδο ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης