Σλοβενία: Ο απίστευτος λόγος που έγινε ένας τερματοφύλακας αλλαγή 20 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα

Σλοβενία: Ο απίστευτος λόγος που έγινε ένας τερματοφύλακας αλλαγή 20 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα

Στο στόχαστρο ο προπονητής - «Αυτό είναι σπαρακτικό για το νεαρό παλικάρι», ένα από τα σχόλια

Slovenia
Ένας σλοβενικός σύλλογος κατάφερε να αποσπάσει διεθνή προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν ο προπονητή της ομάδας έβαλε στον αγώνα του πρωταθλήματος έναν τερματοφύλακα για 20 δευτερόλεπτα και αμέσως τον έκανε αλλαγή.

Ο 17χρονος Ζαν Λόρμπερ μπορεί να έκανε το ντεμπούτο του πρώτη ομάδα της NK Rogaska απέναντι στην Olimpija Ljubljana που διεκδικεί τον τίτλο στην Πρβα Λίγκα ήταν όμως για τόσο λίγο που προκάλεσε την οργή των φιλάθλων.

Ο προπονητής της ομάδας Όσκαρ Ντρόμπνε βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς στην ουσία δεν ήθελε να παρατάξει την ομάδα του με τον νεαρό πορτιέρο κάτω από τα δοκάρια, γι’ αυτό και προχώρησε άμεσα στην αλλαγή του, βάζοντας στην αναμέτρηση τον Άντγιν Μούλαλιτς, τον οποίο μάλιστα έχει δανεικό από την Ρογκάσκα.

Βέβαια ο Ντρόμπνε δεν ήθελε να κάνει κάποιο καψώνι στον 17χρονο Λόρμπερ. Απλά εφάρμοσε τον κανονισμό του πρωταθλήματος που ισχύει από το 2022 και υποχρεώνει τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας του σλοβένικου ποδοσφαίρου να έχουν τουλάχιστον έναν παίκτη από 21 ετών και κάτω στην αρχική τους 11άδα.

Εκτός από τον κανονισμό αυτό υπάρχει επίσης και ακόμα ένας που απαιτεί από τις ομάδες να έχουν στη σύνθεσή τους οκτώ τουλάχιστον γηγενείς ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με την ομοσπονδία ο λόγος αυτών των κανονισμών είναι για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα και την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών.

Αντιδράσεις στα social media
Η απόφαση του προπονητή ενόχλησε τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιες να σχολιάζουν ότι όλο αυτό κάνει κακό στην ψυχολογία του Λόρμπερ. «Αυτό είναι σπαρακτικό για το νεαρό παλικάρι», «Τον λυπάμαι... δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικό για την αυτοπεποίθηση του, έτσι δεν είναι;», «Ο προπονητής δεν σέβεται τον νεαρό τερματοφύλακα. Ελπίζω να είναι καλά».
Social
Κλείσιμο

Ωστόσο, η έλλειψη εμπιστοσύνης στον νεαρό ήταν… μάταιη καθώς σχεδόν αμέσως μετά, ο Μούλαλιτς δέχθηκε γκολ από αυτογκόλ αμυντικού. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 2-2.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο νοσοκομείο 15χρονη από κατανάλωση αλκοόλ στη Χαλκίδα - Χειροπέδες στη μητέρα της


Κάμερα σε αυτοκίνητο κατέγραψε τροχαίο στην Πάτρα: Οδηγός έχασε τον έλεγχο ΙΧ και έπεσε με ταχύτητα σε πεζοδρόμιο


Ο Σάκης Ρουβάς απαντά «αγάπη και ειρήνη» στο σχόλιο Νταλάρα ότι δεν μπορεί να πει το «Άξιον Εστί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης