Άλλη μία ήττα για τους Μιλγουόκι Μπακς με τον Ρίβερς στον πάγκο - Θα είναι προπονητής στο επερχόμενο All Star

Άλλη μία ήττα για τους Μιλγουόκι Μπακς με τον Ρίβερς στον πάγκο - Θα είναι προπονητής στο επερχόμενο All Star

Ο νέος προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το νέο κεφάλαιο της καριέρας του

doc_rivers
Νέα απογοητευτική κατάληξη για τους Μιλγουόκι Μπακς με τον Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο, με τα Ελάφια να πετάνε ακόμη ένα προβάδισμα στο NBA και να γνωρίζουν την ήττα από τους Φοίνιξ Σανς με σκορ 114-106.

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ να πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς μία ημέρα πριν, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς, τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς (στην επιστροφή του Λίλαρντ), τους Γιούτα Τζαζ και εσχάτως τους Σανς του Κέβιν Ντουράντ που... κέρασε και ένα πόστερ τον Greek Freak.



Κλείσιμο


Τα highlights των δυο MVPs του πρόσφατου παρελθόντος:



Αυτό που είναι περισσότερο ανησυχητικό για τους Μπακς είναι πως με τον Ρίβερς στον πάγκο -έστω και σε αυτό το μικρό δείγμα- είναι πως δείχνουν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν τα προβαδίσματά τους, με τρεις από τις τέσσερις ήττες να έρχονται ενώ η ομάδα του Μιλγουόκι είχε προβάδισμα τουλάχιστον 13 πόντων, με πιο βαρύ το +19 κόντρα στους Τζαζ σε ένα ματς που έκλεισε στο +15 για τους νικητές!

«Απλώς κάνει προπόνηση για τα πλέι οφς», λένε για τον Ντοκ Ρίβερς οι φανς του NBA στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κοροϊδεύοντας τον Αμερικάνο προπονητή για τις επιδόσεις του από την άκρη του πάγκου κατά το παρελθόν, μιας και πρόκειται για τον κόουτς με τα περισσότερα χαμένα Game 7 (10), τις περισσότερες χαμένες σειρές στις οποίες το σύνολό του προηγείται 3-2 (7) και τις περισσότερες χαμένες σειρές στις οποίες το σύνολό του προηγείται 3-1 (3).

Βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι που τα βάζουν και με τον Giannis, λέγοντας πως... απέλυσε τον Έιντριαν Γκρίφιν στο 30-13 και τώρα θα το μετανιώνει. Η καζούρα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη μιας και στο επερχόμενο All Star Game ο Ρίβερς θα είναι προπονητής της ομάδας της Ανατολής, αφού οι κανονισμοί ορίζουν πως τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να την πάρει ο προπονητής της ομάδας με την καλύτερη επίδοση στη βαθμολογία έως τις 4 Φεβρουαρίου, αλλά ο Τζο Ματσούλα των Μπόστον Σέλτικς δεν είχε δικαίωμα για τον ρόλο μιας και ήταν προπονητής στο περσινό All Star.

Προς τιμήν του, πάντως, ο Ρίβερς σε δηλώσεις του έδειξε πρόθεση να δώσει το δαχτυλίδι του event αλλά και τα σχετικά μπόνους στον Γκρίφιν. Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε τους χρήστες του διαδικτύου από το να συνεχίσουν να τον... πυροβολούν.









Ειδήσεις σήμερα:

«Έδιναν 200 ευρώ στον Hayate για να μας χτυπάει» - Μιλούν θύματα του YouTuber που κακοποιούσε ΑμεΑ

Αλλάζουν όλα με τις «προκάτ» δηλώσεις ΦΠΑ - Πώς θα ελέγχονται οι διαφορές

Ο βασιλιάς Κάρολος συνάντησε τον πρίγκιπα Χάρι και αποσύρθηκε στην εξοχική του κατοικία - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης