Νεμάνια Μπιέλιτσα: Κατήγγειλε επίθεση με ψαλίδι από πρώην ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα - Δείτε βίντεο

Νεμάνια Μπιέλιτσα: Κατήγγειλε επίθεση με ψαλίδι από πρώην ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα - Δείτε βίντεο

Μία απίστευτη ιστορία που συνέβη σε παιδότοπο εμπορικού κέντρου του Βελιγραδίου ήρθε στην επιφάνεια μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο γνωστός μπασκετμπολίστας Νεμάνια Μπιέλιτσα

Bjelica
Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, άλλοτε διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σερβίας και πρωταθλητής στο NBA με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έπεσε θύμα απίστευτης επίθεσης, όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην αστυνομία, από τον Νέναντ Πέτκοβιτς, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Μπιέλιτσα βρισκόταν σε παιδότοπο εμπορικού κέντρου με τον γιο του, όταν ξαφνικά βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πέτκοβιτς, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής έχει... βεβαρυμμένο παρελθόν.

Ο συγκεκριμένος έχει κατηγορηθεί για επίθεση σε ποδοσφαιριστές της Παρτίζαν πριν από ένα ντέρμπι, έχει τιμωρηθεί από την ομάδα του γιατί πλακώθηκε με συμπαίκτη του (αρνούμενος να μπει ως αλλαγή γιατί ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος!) και αποτέλεσε το κόκκινο πανί των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα όταν ακούγοντας να τον αποδοκιμάζουν σε εντός έδρας αγώνα έτρεξε στο πέταλο και ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο.

Ο Πέτκοβιτς λοιπόν, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το γιατί, πλησίασε τον Μπιέλιτσα που καθόταν στο καφέ του παιδότοπου κι εκεί φέρεται να τον έχει απειλήσει «θα σου πάρω όλα τα λεφτά, θα μαχαιρώσω εσένα και την οικογένεια σου».

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δέχθηκε επίθεση με ψαλίδι από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Πέτκοβιτς σε παιδότοπο στο Βελιγράδι ενώ ήταν μαζί με την οικογένειά του!
Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έπεσε θύμα επίθεσης στο Βελιγράδι από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Πέτκοβιτς ο οποίος απείλησε τον Σέρβο φόργουορντ και την οικογένειά του!

Όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες Sport Klub και Mondo, ο Πέτκοβιτς επιτέθηκε στον Μπιέλιτσα σε παιδότοπο στο Βελιγράδι. Σύμφωνα, μάλιστα, με μαρτυρίες, ο Πέτκοβιτς φώναξε στον Μπιέλιτσα: «Θα σκοτώσω την οικογένειά σου, το παιδί σου, τη γυναίκα σου και εσένα, θα πάρω τα λεφτά σου»!




Κλείσιμο
Ο Μπιέλιτσα, ο οποίος λόγω τραυματισμού ακόμη δεν έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, ατάραχος ακούει τον Πέτκοβιτς (που στο πρώτο βίντεο δεν φαίνεται να κρατά κάποιο αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια του), αλλά δευτερόλεπτα αργότερα πηγαίνει να τον βρει στο μπαρ του παιδότοπου κι εκεί ο Πέτκοβιτς φαίνεται ξεκάθαρα να κρατά στα χέρια του ένα ψαλίδι το οποίο αφήνει μόλις εμφανίζεται ο γιος του Μπιέλιτσα!



Όταν ο Πέτκοβιτς αποχώρησε από τον παιδότοπο, ο Μπιέλιτσα πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα καταθέτοντας μήνυση που προκάλεσε τη σύλληψη του πρώτου.

Ωστόσο ο εισαγγελέας αποφάσισε να μην υπάρχει προφυλάλιση, αλλά να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με τον Πέτκοβιτς να δηλώνει λακωνικά μέσω των social media πως «ολα είναι ψέμματα».


Ειδήσεις σήμερα:

Influencers, οι νέοι σερίφηδες του Διαδικτύου: Η live σύλληψη με Κοψιάλη και οι οδηγίες της ΕΛΑΣ

Λιθουανία: Προσγείωση θρίλερ για 179 επιβάτες - Το αεροπλάνο έφυγε από τον διάδρομο και έπεσε σε λάσπες

Κερατσίνι: Στις φυλακές Τριπόλεως θα μεταφερθεί ο 78χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης