Αναστολή απεργίας στην Cosmote TV, με περιγραφή το ντέρμπι αιωνίων
Η ΠΟΕΣΥ ανακοίνωσε την αναστολή της απεργίας που είχε προκηρυχθεί για αύριο και έτσι το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League θα έχει κανονικά δημοσιογραφική περιγραφή
Η απόφαση της ΠΟΕΣΥ να κηρύξει 24ωρη απεργία στην Cosmote TV, προκάλεσε κινητοποίηση από την πλευρά της διοίκησης της συνδρομητικής πλαταφόρμας και ορίστηκε συνάντηση για τη Δευτέρα (5/2) προκειμένου να διευθετηθούν τα όποια ζητήματα έχουν προκύψει.
Έτσι με νεότερη της ανακοίνωση η ΠΟΕΣΥ ανέστειλε την απεργία και οι αγώνες της Κυριακής (όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι αιωνίων) θα έχουν κανονικά περιγραφή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε την αναστολή της απεργίας που προκήρυξε στην COSMOTE TV. Η απόφαση για την αναστολή ελήφθη μετά την προφορική δέσμευση της εργοδοσίας για άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων με θέμα τη νέα σύμβαση εργασίας με τους δημοσιογράφους του καναλιού.»
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους