Παναθηναϊκός: Με Παλάσιος αλλά χωρίς Ιωαννίδη στο Περιστέρι για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Με Παλάσιος αλλά χωρίς Ιωαννίδη στο Περιστέρι για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 στη Λεωφόρο και παίζει την Τετάρτη (19:00) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για την ανατροπή και την πρόκριση στην 4αδα του Κυπέλλου

6065716
Ενισχυμένος με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή των «πράσινων» έπειτα από 40 μέρες, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αυριανή (31/1, 19:00) μεγάλη, ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αργεντινός εξτρέμ που αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 20 Δεκεμβρίου, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο (95 λεπτά), είχε υποστεί θλάση στο υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού την Πρωτοχρονιά κι έχασε όλα τα παιχνίδια του Ιανουαρίου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cynxle6ftui1)


Κλείσιμο
Πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι κι αυτός διαθέσιμος για πρώτη φορά στο πλάνο του Φατίχ Τερίμ.

Στον αντίποδα, εκτός έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης που υπέστη μικρή υποτροπή στον τραυματισμό του στο δικέφαλο και ουσιαστικά «τρέχει» για να προλάβει το κυριακάτικο (4/2, 21:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, ενώ οι υπόλοιπο παίκτες έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο του «Γ. Καλαφάτης».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στην 24μελή λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος και Ακαϊντίν.


Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Έχει χάσει €1,5 εκατ.» - Μαρτυρίες για τη σχέση με τα τυχερά παιχνίδια

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 15χρονης - Τη φτύνουν και της ρίχνουν γροθιά

Διατάχθηκε ΕΔΕ για το βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη με τη σύλληψη του παιδόφιλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης