Ολυμπιακός: Ο Ναβάρο έχει ήδη περισσότερα λεπτά συμμετοχής από όσα είχε στην Πόρτο

Ολυμπιακός: Ο Ναβάρο έχει ήδη περισσότερα λεπτά συμμετοχής από όσα είχε στην Πόρτο

Ο Ισπανός επιθετικός μαζί με τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο έχει πλέον 589 λεπτά συμμετοχής στον Ολυμπιακό μετά από 7 ματς με 3 γκολ και 1 κερδισμένο πέναλτι

navaro_me_pas
Ο Φραν Ναβάρο στα 25 του χρόνια αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Πόρτο. Ο άλλοτε φορ της πορτογαλικής ομάδας παραχωρήθηκε δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες και στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς, ύψους 7.5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα και με τις πορτογαλικές πηγές. Ο Ισπανός επιθετικός παρά το γεγονός ότι έχει μόλις 7 εμφανίσεις με τα χρώματα των Πειραιωτών έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τον χρόνο που είχε στην Πόρτο.


Με τον Ολυμπιακό έχει ήδη 589 λεπτά (όπως έχει καταγραφεί σχετικά στην πλατφόρμα του Wyscout) στα ματς αυτά και έχει 3 γκολ στο ενεργητικό του αλλά και 1 κερδισμένο πέναλτι, παίζοντας τον ρόλο του σε 3 νίκες στη Stoiximan Super League 1. Με την Πόρτο από την άλλη είχε 342 λεπτά σε 8 αγώνες, έχοντας σκοραρει μία φορά.
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyejvjczn2rd)


Αναφορικά με τις τελικές του προσπάθειες ο Ναβάρο στο Πρωτάθλημα έχει 6 τον αριθμό. Από αυτές τις 6 έχει τα 3 γκολ που έχει βάλει με τον Ολυμπιακό.

Ο Ναβάρο στο 3-1 με τον ΠΑΣ είχε σύμφωνα με τα στοιχεία της Λίγκας
90 λεπτά
1 γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης