Έλειπε ο Εμπίντ και χόρευαν οι Μπλέιζερς, νίκες για Σέλτικς και Κινγκς με ρεκόρ Σαμπόνις

Έλειπε ο Εμπίντ και χόρευαν οι Μπλέιζερς, νίκες για Σέλτικς και Κινγκς με ρεκόρ Σαμπόνις

Οι Μπλέιζερς εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Εμπίντ και έκαναν την έκπληξη κόντρα στους Σίξερς, ενώ οι Σέλτικς και οι Κινγκς επικράτησαν των Πέλικανς και των Γκρίζλις. Οι Γουίζαρντς επικράτησαν στο Σαν Αντόνιο ενώ οι Νικς είχαν εύκολο έργο στη Σάρλοτ. Επιστροφή με νίκη για Μπεν Σίμονς

nba_results_xr
Μπλέιζερς - Σίξερς 130-104
No Embiid? No party για τους Σίξερς, οι οποίοι δεν κατάφεραν στο Πόρτλαντ να καλύψουν το «κενό» του Καμερουνέζου σούπερ σταρ. Ο Τζέραμι Γκραντ, μικρότερος αδερφός του Τζέριαν Γκραντ που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, ήταν εκείνος που ξεχώρισε στο ματς έχοντας 27 πόντους με 7/13 εντός παιδιάς. Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον είχε άλλους 24 πόντους, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ ενώ ο ΝτιΆντρε Έιτον σταμάτησε στους 18 πόντους. Για την ομάδα των Σίξερς, ο Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ προσπάθησε να... κάνει τη δουλειά (25π., 6ριμπ.) ωστόσο ήταν εμφανέστατη η απουσία του Τζοέλ Εμπίντ ο οποίος έμεινε εκτός λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Philadelphia 76ers vs Portland Trail Blazers Full Game Highlights | Jan 29 | 2024 NBA Season

Κλείσιμο
Σέλτικς - Πέλικανς 118-112
Μπορεί να έμεινε τελικά εκτός ο Κρίσταπς Πορζίνγκις αλλά το γεγονός αυτό δεν απέτρεψε από τους Μπόστον Σέλτικς να φτάσουν στη νίκη απέναντι στους «γεμάτους» Πέλικανς με σκορ 118-112. Και αυτό χάρη στον Τζέισον Τέιτουμ ο οποίος πήρε την κατάσταση στα χέρια του στην τελευταία περίοδο και φρόντισε να... σβήσει γρήγορα την εντός έδρας ήττα από τους Κλίπερς. Ο ηγέτης για την ομάδα της Βοστόνης είχε 28 πόντους με 10/18 εντός παιδιάς, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ εξαιρετικό ματς πραγματοποίησαν επίσης οι Τζέιλεν Μπράουν (22π., 11ριμπ., 7ασ.) και Τζρου Χόλιντεϊ (20π., 3/5τρ.) Για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης οι Μπράντον Ινγκραμ και Ζάιον Γουίλιαμσον είχαν από 28 και 26 πόντους αντίστοιχα.
Boston Celtics vs New Orleans Pelicans Full Game Highlights | Jan 29 | 2024 NBA Season


Γκρίζλις - Κινγκς 94-103
Με τον Σάσα Βεζένκοβ να παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, οι Σακραμέντο Κινγκς έφυγαν με τη νίκη από το Μέμφις, κερδίζοντας τους γηπεδούχους Γκρίζλις με 103-94. Ένα ματς το οποίο θα θυμάται για αρκετό καιρό ο Ντομάντας Σαμπόνις καθώς έκανε ρεκόρ καριέρας με τα 26 ριμπάουντ που «κατέβασε» έχοντας επίσης 20 πόντους και 5 ασίστ. Αν μη τι άλλο ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, με τον Φοξ να χρίζεται ωστόσο πρώτος σκόρερ έχοντας 23 πόντους με 8/14 εντός παιδιάς. Για τους Μέμφις Γκρίζλις που εξακολουθούν να έχουν πολλά προβλήματα απουσιών, ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ μέτρησε 22 πόντους ενώ άλλους 16 πόντους και 7 ριμπάουντ είχε ο Αλντάμα.

Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies Full Game Highlights | Jan 29 | 2024 NBA Season


Σπερς - Γουίζαρντς 113-118
Με αντεπίθεση στο τελευταίο εξάλεπτο του αγώνα, οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς «φρέναρα» τις δύο σερί νίκες που είχαν προηγηθεί για τους Σπερς, κερδίζοντας μέσα στο Σαν Αντόνιο με 118-113. Ο Κάιλ Κούζμα ήταν εκείνος που ηγήθηκε της ομάδα του έχοντας 18 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ άλλοι πέντε παίκτες των φιλοξενούμενων ήταν «διψήφιοι» και πιο συγκεκριμένα οι Γκάφορντ (16π., 13ριμπ.), Μπάγκλεϊ (15π.), Κουλιμπαλί (13π.) Τζόουνς (15π.) και Πουλ (13π.). Αντίστοιχα ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά είχε double double για τους Σπερς με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ οι Βάσελ και Οσμάν είχαν από 22 και 20 πόντους αντίστοιχα.

San Antonio Spurs vs Washignton Wizards Full Game Highlights | Jan 29 | 2024 NBA Season


Νετς - Τζαζ 147-114
Ιδιαίτερα επιδραστικός ήταν ο Μπεν Σίμονς στην επιστροφή του στην ενεργό δράση ύστερα από τρεις μήνες απουσίας καθώς «άγγιξε» το triple double! Ο Αυστραλός point/forward είχε 10 πόντους, 11 ασίστ και 8 ριμπάουντ στα 18 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, δείχνοντας έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Μίκαλ Μπρίτζες ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Νετς έχοντας 33 πόντους με 12/24 εντός παιδιάς ενώ άλλους 25 πόντους με 4/5 τρίποντα μέτρησε ο Καμ Τόμας. Για την Γιούτα που προσγειώθηκε... απότομα ύστερα από δύο σερί νίκες, ο Κεγιόντε Τζορτζ ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε 20 πόντους, ενώ οι Κόλινς και Μάρκανεν είχαν από 15 και 13 πόντους αντίστοιχα.
Brooklyn Nets vs Utah Jazz Full Game Highlights | Jan 29 | 2024 NBA Season


Χόρνετς - Τζαζ 92-113
Το σερί των Νικς συνεχίστηκε... ακάθεκτο και στην έδρα των Χόρνετς καθώς έφτασαν τις επτά σερί νίκες κερδίζοντας μέσα τη Σάρλοτ με 113-92. Ο Τζέιλεν Μπράνσον έπαιξε και για τον τραυματία Τζούλιους Ραντλ, καθώς πέτυχε 32 πόντους έχοντας 13/24 εντός παιδιάς και 7 ασίστ. Εξαιρετικό ματς και από τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο καθώς είχε από τη πλευρά του άλλους 28 πόντους με 5/15 τρίποντα, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Για τους γηπεδούχους Χόρνετς που είχαν πολλες απουσίες (ΛαΜέλο Μπολ, Χέιγουορντ), οι Μπράντον Μίλερ και Μάιλς Μπρίτζες είχαν από 29 και 21 πόντους αντίστοιχα.

New York Knicks vs Charlotte Hornets Full Game Highlights | Jan 29 | 2024 NBA Season


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκίνησαν τα ραντεβού για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ: Οι «κλειδωμένοι», οι νέες είσοδοι και οι αποστρατείες

Επελαύνει η κακοκαιρία Avgi: Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες - Δείτε βίντεο από Εύβοια, Στερεά Ελλάδα, Αττική

Τα έβαλε με όλους και τον... πέταξαν στον τάκο του Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης