Ασιατικό Κύπελλο ποδοσφαίρου: Σοκαριστικός αποκλεισμός του Ιράκ στις καθυστερήσεις μετά από αποβολή σκάνδαλο - Δείτε βίντεο

Ασιατικό Κύπελλο ποδοσφαίρου: Σοκαριστικός αποκλεισμός του Ιράκ στις καθυστερήσεις μετά από αποβολή σκάνδαλο - Δείτε βίντεο

Η Εθνική Ιράκ κρατούσε στα χέρια της την πρόκριση στους 8 του Ασιατικού Κυπέλλου, αλλά μια απίστευτη απόφαση του διαιτητή και δύο γκολ στις καθυστερήσεις έδωσαν το εισιτήριο στην Ιορδανία

asian_cup
Το Κατάρ φιλοξενεί το Ασιατικό Κύπελλο εδώ και 20 ημέρες περίπου με τη διοργάνωση να έχει μπει στα νοκ άουτ και να βγαίνουν ήδη τα πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά.

Ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται στην τελική 8αδα είναι και η Ιορδανία η οποία απέκλεισε στους 16 το Ιράκ παρόλο που έχανε με 2-1 μέχρι το 90'+5'!!!

Η Ιορδανία προηγήθηκε 1-0 με τον Αλ Ναϊμάτ στο 45'+1', αλλά ο Νατίκ στο 68' ισοφάρισε και ο Χουσεϊν στο 76' έβαλε μπροστά το Ιράκ.

Ωστόσο ο σκόρερ δευτερόλεπτα μετά το γκολ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη καθώς ο Ιρανός (αλλά πλέον ανήκει στην Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αυστραλίας) διαιτητής Αλιρεζά Φαγκανί θεώρησε πως η κίνηση του να... φάει από το γρασίδι ήταν προσβλητική!!!

Κλείσιμο


Ωστόσο κι οι παίκτες της Ιορδανίας όταν είχαν ανοίξει το σκορ είχαν πανηγυρίσει με τον ίδιο τρόπο, αλλά κανείς δεν αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.



Το Ιράκ κρατούσε αυτό το πολύτιμο 2-1 μέχρι το 90'+5' όταν ο Αλ Αράμπ ισοφάρισε σε 2-2 και με τη σέντρα το λάθος των Ιρακινών έφερε την απόλυτη ανατροπή καθώς ο Αλ Ρασντάν με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

#AsianCup2023 | Round of 16 : Iraq 2 - 3 Jordan




Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Μαρουσάκης: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας Avgi μέσα από έξι ερωταπαντήσεις - Πού θα ρίξει χιόνι

Ψηφιακά οι εξετάσεις στα τμήματα των Πανεπιστημίων που είναι σε κατάληψη για να μην χαθεί το εξάμηνο

Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από νοσηλεία 14 ημερών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης