Με επίσημη ενημέρωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι δεν θα γίνει άλλη κίνηση ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και η όποια ονοματολογία δεν την αφορά πλέον.
Ο Νταβίντ Κάρμο (στόπερ) από την Πόρτο ήταν η 6η και τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού.
Ο πρώτος που αποκτήθηκε ήταν ο Φραν Ναβάρο (επιθετικός) από την Πόρτο. Ακολούθησε ο Ζέλσον Μαρτίνς (εξτρέμ) από τη Μονακό, ο Τσικίνιο (χαφ) από την Μπενφίκα, ο Αντρέ Όρτα (χαφ) από την Μπράγκα και ο Νέλσον Άμπι (στόπερ) από την Ρέντινγκ.
Ήδη έχουν αγωνιστεί ο Ναβάρο και ο Ζέλσον Μαρτίνς και την Κυριακή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Πειραιά αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Τσικίνιο και Όρτα.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς