La Liga, Λας Πάλμας - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Ξανά με ανατροπή η «βασίλισσα» - Δείτε τα γκολ

La Liga, Λας Πάλμας - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Ξανά με ανατροπή η «βασίλισσα» - Δείτε τα γκολ

H Ρεάλ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 53' αλλά με γκολ του Βινίσιους (65') και Τσουαμενί (84') πέρασε από τα Κανάρια

real_1
Αλύγιστη Ρεάλ Μαδρίτης! Η Βασίλισσα δυσκολεύτηκε στα Κανάρια Νησιά κόντρα στην αξιόμαχη Λας Πάλμας, έμεινε πίσω στο σκορ, όμως για πολλοστή φορά έδειξε το μέταλλο της, έκανε ακόμα μια ανατροπή με σκόρερ τους Βινίσιους και Τσουαμενί, πήρε τη νίκη με 2-1 και έφυγε από μια δύσκολη έδρα με ένα πολύτιμο τρίποντο. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες στη La Liga και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 54 βαθμούς, ούσα στο +2 από την Τζιρόνα με τις δυο ομάδες να έχουν παίξει από 21 παιχνίδια.

Η πρώτη φάση του ματς ήταν για τους γηπεδούχους. Στο 3' ο Καρβαχάλ αδράνησε, άφησε την μπάλα να περάσει, αυτή έφτασε στον Μολέιρο, ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Ρούντιγκερ έβαλε την κόντρα με το κεφάλι. Οι Μερένγκες κέρδισαν αρκετές στατικές φάσεις γύρω από την περιοχή που δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

UD LAS PALMAS 1 - 2 REAL MADRID | RESUMEN LALIGA EA SPORTS


Κλείσιμο
Η Λας Πάλμας είχε ακόμα μια καλή στιγμή, στο 33', όταν ο Καρδόνα βγήκε σε θέση βολής, εκτέλεσε αλλά αστόχησε. Επί της ουσία η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 36'. Ο Ροντρίγκο έκανε σκαφτή μπαλιά, ο Βινίσιους βγήκε τετ α τετ, προσπάθησε να κρεμάσει τον Βαγές με λόμπα αλλά ο κίπερ της Λας Πάλμας μπλόκαρε την μπάλα. Το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να μην έχουν δεχτεί γκολ στο πρώτο μέρος εντός έδρας αναμέτρησης στη La Liga.

«Καθάρισαν» Βινίσιους και Τσουαμενί
Η Λας Πάλμας μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε στο 47'. Ο Σάντρο άνοιξε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στον Μουνίρ, ο οποίος έπιασε δυνατό συρτό σουτ, με τον Λούνιν να πέφτει στη γωνιά του και να αποκρούει. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πέντε λεπτά αργότερα. Στο 52' ο Σάντρο έκανε ένα έξυπνο τακουνάκι στο κέντρο και έφυγε στον χώρο, ο Ροντρίγκεθ τον βρήκε με βαθιά μπαλιά, ο Ισπανός επιθετικός απέφυγε τον Ρούντιγκέρ, έκανε το γύρισμα και ο Μουνιόθ με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Ο Βινίσιους βγήκε για ακόμα μια φορά μπροστά στα δύσκολα. Στο 62' το πλασέ του κόντραρε στα σώματα, στο 63' αστόχησε με λόμπα και στο 65' βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Εξαιρετική σφαφτή μπαλιά του Καμαβινγκά, φανταστικό κατέβασμα του Βραζιλιάνου, ο οποίος με το δεξί ισοφάρισε το σκορ με διαγώνιο σουτ.

Ο Τσουαμενί ήρθε από τον πάγκο στο 81' και τρία λεπτά αργότερα έγινε λυτρωτής της Βασίλισσας. Στο 84' ο Κρόος ανέλαβε την εκτέλεση κόρνερ και ο Γάλλος χαφ με κεφαλιά έκανε το 1-2 και ολοκλήρωσε την ανατροπή με το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της Βασίλισσας.

Λας Πάλμας: Βαγές, Σουάρεθ, Παρκ (68’ Λουαντίς), Μάρμολ, Καρδόνα, Μουνιόθ (89’ Καμπά), Κίριαν Ροντρίγκεθ, Μολέιρο (68’ Χέρτζογκ), Περόνε, Σάντρο (79’ Καρδόνα), Μουνίρ (77’ Πεχίνιο)

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Ρίντιγκερ, Φραν Γκαρσία, Νάτσο, Καρβαχάλ, Σεμπάγιος (58’ Βαλβέρδε), Κρόος, Μπραΐμ Ντίαθ (58’ Χοσέλου), Καμαβινγκά (81’ Τσουαμενί), Βινίσιους (90’ Μεντί), Ροντρίγκο (81’ Γκιουλέρ).

Εντός έδρας «γκέλα» για τη Σοσιεδάδ
Η Ράγιο Βαγιεκάνο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία μέσα στο «Ανοέτα» με 0-0 απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, για την 22η αγωνιστική στη La Liga. Κάπως έτσι έκανε ένα ακόμη βήμα για να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Βάσκων έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της να βρεθεί στην τετράδα και να εξασφαλίσει της συμμετοχή της στο Champions League και την επόμενη σεζόν.


La Liga (22η)

Αλμερία-Αλαβές 0-3 (10΄, 88΄ Ομοροντιόν, 52΄ πέν. Ριόχα)

UD ALMERÍA 0 - 3 DEPORTIVO ALAVÉS | RESUMEN LALIGA EA SPORTS


Σοσιεδάδ-Ράγιο Βαγεκάνο 0-0

REAL SOCIEDAD 0 - 0 RAYO VALLECANO | RESUMEN LALIGA EA SPORTS


Λας Πάλμας-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (53' Μουνιόθ-65' Βινίσιους Τζ., 84' Τσουαμενί)

UD LAS PALMAS 1 - 2 REAL MADRID | RESUMEN LALIGA EA SPORTS


Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 27/01

Μαγιόρκα-Μπέτις 27/01

Θέλτα-Τζιρόνα 28/01

Κάντιθ-Αθλέτικ Μπιλμπάο 28/01

Σεβίλη-Οσασούνα 28/01

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια 28/01

Χετάφε-Γρανάδα 29/01


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 21 αγώνες)

Ρεάλ Μαδρίτης 54

Τζιρόνα 52

Μπαρτσελόνα 44 -20αγ.

Ατλέτικο Μαδρίτης 41 -20αγ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο 41

Σοσιεδάδ 36 -22αγ.

Βαλένθια 32

Λας Πάλμας 31 -22αγ.

Μπέτις 31

Χετάφε 26 -20αγ.

Αλαβές 26 -22αγ.

Οσασούνα 25 -20αγ.

Ράγιο Βαγεκάνο 24

Βιγιαρεάλ 20

Μαγιόρκα 20

Θέλτα 17

Σεβίλη 16

Κάντιθ 15

Γρανάδα 11

Αλμερία 6 -22αγ.


Πηγή: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα:

Χιόνια στα βόρεια προάστια της Αττικής από Δευτέρα, λέει ο Καλλιάνος

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές ο Δημήτρης Τσιόδρας

Τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμό 43χρονος κυνηγός στη Φλώρινα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης