Επικός διάλογος Μπριζίτ Μακρόν με Ντεσάν για παίκτη της Ρενς: «Γιατί δεν τον παίρνεις στην Εθνική Γαλλίας;» - «Είναι Ιάπωνας»

Επικός διάλογος Μπριζίτ Μακρόν με Ντεσάν για παίκτη της Ρενς: «Γιατί δεν τον παίρνεις στην Εθνική Γαλλίας;» - «Είναι Ιάπωνας»

Η Μπριζίτ Μακρόν και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας επισκέφτηκαν το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ρενς και συζήτησαν για τον Τζούνια Ιτό

makron_despan
Στην Εθνική Γαλλίας έχουμε δει πολλούς παίκτες αφρικανικής καταγωγής που επέλεξαν τους "Τρικολόρ" από την χώρα τους.

Ο Ζιντάν, ο Εμπαπέ, ο Μπενζεμά είναι κάποιοι από αυτούς που φόρεσαν τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας αν και είχαν καταγωγή από χώρα της Αφρικής. Στην Εθνική Γαλλίας όμως δεν έχει παίξει ποτέ Ιάπωνας, αν και θα το ήθελε η Μπριζίτ Μακρόν. 

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες μαζί με τον Ντιντιέ Ντεσάν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ρενς για να δουν τα παιδιά που νοσηλεύονταν εκεί και να τους μοιράσουν δώρα. Στο περιθώριο της επίσκεψης άνοιξε η κουβέντα για το ποδόσφαιρο με την Μπριζίτ Μακρόν να δείχνει ενημερωμένη. 


Κλείσιμο

«Υπάρχει ένας Ιάπωνας που παίζει πολύ καλά στη Ρενς... Πώς τον λένε;» είπε η Μακρόν και ο δημοσιογράφος που ήταν στο... πηγαδάκι της απάντησε: «Τζούνια Ιτό». Τότε η πρώτη κυρία της Γαλλίας είπε: «Ναι, αυτός είναι! Είναι πολύ καλός. Πρέπει να τον επιλέξουμε στην ομάδα Ντινιέ. Γιατί δεν τον παίρνεις;». 

Ο εκλέκτορας της Γαλλίας απάντησε: «Επειδή είναι Ιάπωνας» και όλοι γέλασαν. 



Ο συγκεκριμένος παίκτης της Ρενς έχει 54 συμμετοχές και 13 γκολ στην Εθνική Ιαπωνίας. Πρόσφατα σκόραρε στο φιλικό με τη Γερμανία ενώ ήταν βασικός στην πορεία της Ιαπωνίας στο Μουντιάλ του Κατάρ και είχε ασίστ στο παιχνίδι με την Ισπανία. 



Ειδήσεις σήμερα:

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Παραιτήθηκε από βουλευτής, αποχωρεί από την πολιτική για τον ιδιωτικό τομέα

Θέμα χρόνου η επιστολή στο Κογκρέσο για τα F35 στην Ελλάδα - Οι τρεις άξονες της σχέσης με τις ΗΠΑ για τους εξοπλισμούς

Πυροβολισμοί στην Κάτω Αχαΐα: Ψάχνουν το κίνητρο πίσω από την επίθεση στον 43χρονο Αλβανό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης