Περιπέτεια με την υγεία της είχε τα τελευταία 24ωρα η κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, η οποία γνωστοποίησε μέσω του Instagram ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω γρίπης που συνοδεύτηκε από κρίση ημικρανίας.
Αναρτώντας φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο η Μπουσέ Τερίμ έγραψε σε story στο Instagram ότι «έχω μια τρομερή γρίπη εδώ και 2-3 μέρες, γι' αυτό δεν είμαι εδώ (στα social media). Δεν έχω Covid, αλλά υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι μου και χτυπήθηκα από μια τρομερή κρίση ημικρανίας».
Στην ίδια ανάρτηση έγραφε, επίσης, ότι «σήμερα (σ.σ. χθες) τουλάχιστον κατάφερα να σηκώσω το κεφάλι μου αρκετά για να σηκώσω το τηλέφωνο. Φροντίστε τον εαυτό σας και την υγεία σας».
Η Μπουσέ Τερίμ, πάντως, πήρε εξιτήριο και σε νέα της stories το μεσημέρι της Πέμπτης ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ενδιαφέρον τους προσθέτοντας ότι «είμαι κουρασμένη αλλά πιστεύω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα».
«Το πιο σημαντικό είανι η υγεία» συμπλήρωσε η κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.