Κύπελλο Γαλλίας: Αποκλείστηκε η κάτοχος Τουλούζ από ομάδα τρίτης κατηγορίας, εκτός και η Μαρσέιγ - Δείτε βίντεο

Κύπελλο Γαλλίας: Αποκλείστηκε η κάτοχος Τουλούζ από ομάδα τρίτης κατηγορίας, εκτός και η Μαρσέιγ - Δείτε βίντεο

H Μαρσέιγ προηγήθηκε στην έδρα της Ρεν, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 και στα πέναλτι πήραν την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας

MixCollage-22-Jan-2024-01-11-AM-3193
Το ντέρμπι του γύρου ολοκληρώθηκε με νικήτρια τη Ρεν. Η ομάδα του Στεφάν έμεινε πίσω στο σκορ στην έδρα της από τη Μαρσέιγ από το γκολ του Βερετού στο 29', κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 53' με τον Τεριέ. και στη διαδικασία των πέναλτι νίκησε με 9-8 και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Μοιραίος ο Ζιζό, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που αστόχησε από την άσπρη βούλα σε 18 εκτελέσεις. Η μοναδική χαμένη εκτέλεση πέανλτι των γηπεδούχων ήταν στην κανονική διάρκεια στο 45+4' όταν ο Μπουριζό νικήθηκε από τα έντεκα βήματα με αντίπαλο τον Πάου Λόπεθ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cykqooewzea1)


Αποκλείστηκε στα πέναλτι η Κυπελλούχος Τουλούζ

Αποκλεισμός έκπληξη στη φάση των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας. Η Τουλούζ αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Ρουέν της τρίτης κατηγορίας με σκορ 3-3 και έμεινε εκτός στη φάση τον πέναλτι. Η ομάδα της Ligue 1 έμεινε πίσω στο σκορ, γύρισε το σκορ μέχρι το 32', οι γηπεδούχοι έκαναν ανατροπή στην ανατροπή στο 64' αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90+2'. Η διαδικασία των πέανλτι έληξε με 12-11 υπέρ της Ρουέν με τον Σουάζο να έχει το μοναδικό άστοχο πέναλτι.





Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης