Με τον Καμ Τόμας να έρχεται από τον πάγκο και να αποδεικνύει πόσο σπουδαίος σκόρερ είναι, οι Νετς (17-24) πέρασαν εμφατικά από το Λος Άντζελες, επικρατώντας των Λέικερς (21-22) με 112-130.
Ο Τόμας σκόραρε 33 πόντους με 4/7 τρίποντα και συνολικά 13/18 εντός παιδιάς, μοίρασε 4 ασίστ και γενικότερα έδωσε πνοή στο παιχνίδι των Νετς που ξέφυγαν από τα μέσα της 3ης περιόδου και δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω.
Προφανώς και αυτή είναι μια πολύ κακή ήττα για τους Λέικερς, που ψάχνουν τρόπο να χτίσουν ένα σερί αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο ΛεΜπρόν σκόραρε 24 με 11 ριμπάουντ, ο Ντέιβις πέτυχε 26 με 12 ριμπάουντ αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετοί για να σταματήσουν τους Νετς.
Πέραν του Καμ Τόμας, για τους Νετς ο Κλάξτον σκόραρε 22 πόντους με 14 ριμπάουντ, ενώ ο Ντινγουίντι άλλους 19.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.