Στα 33 του πέτυχε ένα από τα πιο ωραία γκολ που έχει μπει σε Κόπα Άφρικα. Ο λόγος για τον Μπεμπέ ο οποίος παίζει σήμερα στη Ράγιο Βαγιεκάνο και ενισχύει το Πράσινο Ακρωτήριο στο Κόπα Άφρικα.
— Out of Context Football Manager (@nocontextfm1) January 19, 2024
Στον αγώνα με τη Μοζαμβίκη ο Μπεμπέ ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ από τα 40 μέτρα και με τα φάλτσα που έβαλε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. To γκολ σημειώθηκε στο 32' και έδωσε... κεφάλι στο σκορ στο Πράσινο Ακρωτήρι
O Μπεμπέ που δεν έκανε την καριέρα που όλοι περίμεναν στη Γιουνάιτεντ το 2018 είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.