Λοντίγκιν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Οι γιατροί δεν ήθελαν να συνεχίσω, μετά έκανα 8-9 ράμματα» - Βίντεο

Λοντίγκιν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Οι γιατροί δεν ήθελαν να συνεχίσω, μετά έκανα 8-9 ράμματα» - Βίντεο

Ο Γιούρι Λουντίγκιν τραυματίστηκε στην διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό αλλά συνέχισε να παίζει και έπιασε και το πέναλτι του Καρβάλιο

lodin

Ο Γιούρι Λοντίγκιν ήταν ο ήρωας της πρόκρισης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ έπαιζε, λόγω τραυματισμού, με επίδεσμο στο κεφάλι από την κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά άντεξε και στην διαδικασία των πέναλτι είπε "όχι" στον Καρβάλιο και κράτησε την ομάδα του "ζωντανή".

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyha24f87ejt)



Ο Γιούρι Λουντίγκιν μίλησε σε ιστοσελίδα στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην "championat" για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αποκάλυψε ότι οι γιατροί τον συμβούλεψαν να μην συνεχίσει ενώ μετά του έκαναν 8-9 ράμματα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyhc0j5nlgjd)
Κλείσιμο



«Όλα έγιναν καλά. Δεν ζαλιζόμουν, ούτε τίποτα. Έτυχε ο συμπαίκτης μου να με χτυπήσει στο κεφάλι με τον αγκώνα του. Οι γιατροί δεν ήθελαν καθόλου να συνεχίσω το ματς γιατί το κόψιμο ήταν τεράστιο -μετά τον αγώνα έκανα 8-9 ράμματα. Τώρα όμως ευτυχώς νιώθω καλά. Ήταν δική μου απόφαση να συνεχίσω. Δεν υπήρχε περίπτωση να κλείσουν το κόψιμο χωρίς να βγεί πολύ αίμα.

Αλλά μετά έκαναν τα πάντα για μένα με κάποιο είδος συρραπτικού, δεν ξέρω καν πώς λέγεται. Ζήτησα από τους γιατρούς να κάνουν ό,τι ήταν δυνατόν για να συνεχίσω στον αγώνα και συνέχισα. Σταδιακά ένιωσα καλύτερα, αν και πονούσε το κεφάλι μου» είπε αρχικά και εν συνεχεία σχολίασε την εμφάνισή του: «Νομίζω ότι έπρεπε να είχαμε κερδίσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού - είχαμε πιο συγκεκριμένες ευκαιρίες. Ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό από την αρχή. Θέλω επίσης να πω ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου στη διαδικασία των πέναλτι - σκόραραν με αυτοπεποίθηση. Δεν σκοράραμε (σ.σ. στην κανονική διάρκεια), αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Ήμασταν υποχρεωμένοι να περάσουμε».

Για τον Φατίχ Τερίμ και τον ρόλο του στην ομάδα: «Ο ρόλος μου στην ομάδα άλλαζε ακόμα και πριν έρθει ο Τερίμ. Όταν έφτασε, η ομάδα βρισκόταν σε μεταβατική φάση και αυτό μας ώθησε κάπως προς τα πάνω. Ίσως ο Τερίμ να μην είχε ακόμη χρόνο να αλλάξει το τακτικό παιχνίδι της ομάδας, αλλά είναι σαφές ότι τα αποτελέσματα είναι καλά. Και, φυσικά, είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής έχει τεράστια εμπειρία με όλα του τα τρόπαια».



Ειδήσεις σήμερα:

Μαριάντα Πιερίδη: Θύμα bullying ο γιος της - Στην Α' Δημοτικού τον κλώτσησαν και του κάρφωσαν μολύβι στον κρόταφο

Ψυρρή: Viral η ιδιωτική εκκλησία που πωλείται - Είναι του 1936, το τάμα της οικογένειας

Βενσάν Κασέλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης