Κύπελλο Ισπανίας: Με «buzzer beater» του Λάριν στους «8» η Μαγιόρκα, πρόκριση για Σεβίλλη και Μπιλμπάο - Δείτε τα γκολ

Κύπελλο Ισπανίας: Με «buzzer beater» του Λάριν στους «8» η Μαγιόρκα, πρόκριση για Σεβίλλη και Μπιλμπάο - Δείτε τα γκολ

Η Αθλέτικ νίκησε εντός έδρας 2-0 επί της Αλαβές, η Σεβίλλη με 3-1 τη Χετάφε στη Μαδρίτη και η Μαγιόρκα με 1-0 στην Τενερίφη

MixCollage-17-Jan-2024-05-19-AM-1012
Η Τενερίφη έφερε τη Μαγιόρκα στα... όριά της, όμως οι «Νησιώτες» βρήκαν εντέλει τον τρόπο να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του «Copa del Rey» επικρατώντας με 1-0 στην παράταση στο «Estadio Heliodoro Rodríguez López». Πρωταγωνιστής για τη Μαγιόρκα ήταν ο Καναδός φορ, Κάιλ Λάριν, καθώς με δικό του... buzzer beater τέρμα στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, έστειλε τους φιλοξενούμενους στους «8» του κυπέλλου Ισπανίας.



Νωρίτερα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επιβεβαίωσε και στο Copa del Rey την εντυπωσιακή φόρμα της τον τελευταίο μήνα, επικρατώντας εύκολα της Αλαβές με 2-0 στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Κλείσιμο
Οι Βάσκοι, που μετρούν 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα κι έχουν ανέβει στην 3η θέση, είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Ασιέν Βιγιαλίμπρε, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της Αθλέτικ στο 28' και στο 60' και χάρισε στην ομάδα του μία άνετη πρόκριση στους «8»



Χρονικά, η Σεβίλλη ήταν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Κόντρα στην Χετάφε, από την οποία πριν από έναν μήνα έχασε με 3-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες νίκησε με 3-1 στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ» και πήρε την πρόκριση. Τον δρόμο για τη νίκη άνοιξε ο με κεφαλιά ο 37χρονος αρχηγός Σέρχιο Ράμος με το πέμπτο φετινό του γκολ, όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του φέτος. Αυτός που «καπάρωσε» το εισιτήριο, όμως, ήταν ο επιθετικός προερχόμενος από το φυτώριο, Ισαάκ Ρομέρο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στα 23 και σκόραρε δις με κεφαλιά και πλασέ, μέσα σε επτά λεπτά.




Συνοπτικά τα αποτελέσματα της φάσης των «16» του «Copa del Rey» έχουν ως εξής:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης