ΑΕΚ: Θα τιμήσει τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη στον αγώνα με τον Άρη

ΑΕΚ: Θα τιμήσει τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη στον αγώνα με τον Άρη

Ο Γιάννης Ιωαννίδης υπήρξε προπονητής της ΑΕΚ επί μια διετία και το 1998 την είχε οδηγήσει στον τελικό της Euroleague

aek_ioannidis
Τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίος έφυγε πριν από λίγους μήνες από τη ζωή θα τιμήσει η ΑΕΚ

Η Ένωση ανακοίνωσε ότι στην αναμέτρηση του Σαββάτου (20/1) με τον Άρη στα Άνω Λιόσια θα είναι στο γήπεδο η  σύζυγός του Γιούλα Γκιουζελοπούλου-Ιωαννίδη και η κόρη τους Ελένη-Θεοδώρα και θα τιμηθούν για την προσφορά του στην ομάδα. 



Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν προπονητής της ΑΕΚ από το 1996 έως το 1998 και το 1998 οδήγησε την ομάδα στον τελικό της Euroleague. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ 

«H κατοχύρωση της ιστορικής μας συνείδησης παραμένει αέναος προορισμός μας, όπως ανακοινώσαμε και κατά την έλευση του 2024.

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο των δράσεων για την Αιώνια ΑΕΚ, η οικογένεια της «Βασίλισσας», στην αναμέτρηση ΑΕΚ BETSSON BC – Άρης Midea, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/01, 17:15) θα τιμήσει τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη.
Το «παρών» στην αναμέτρηση θα δώσει η οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη, ήτοι η σύζυγός του κυρία Γιούλα Γκιουζελοπούλου-Ιωαννίδη, και η κόρη τους Ελένη-Θεοδώρα.

Ο θρυλικός προπονητής, ο «Ξανθεός» όπως τον βάφτισε ο «Πατριάρχης» του ρεπορτάζ της ΑΕΚ, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, «έσπειρε το σπόρο» και «βλάστησαν» κατόπιν οι επιτυχίες της σύγχρονης ΑΕΚ.

Η φωτοβόλος συμμετοχή της ΑΕΚ στο F4 της ενιαίας Ευρωλίγκας του 1997-1998, με αντιπάλους τη Μπενετόν (του Ζέλικο Ομπράντοβιτς) στο νικηφόρο ημιτελικό και την περίφημη Κίντερ Μπολόνια (του Έτορε Μεσίνα) στον Τελικό, αποτέλεσε υπεράθλο για την εποχή και την υπερέχουσα στιγμή της, μετά βεβαίως από τα 17 τιμημένα τρόπαια της ενδόξου Ιστορίας μας.

Με τον Γιάννη Ιωαννίδη, η «Βασίλισσα» είχε συμμετοχή σε άλλους δύο Τελικούς (Πρωτάθλημα Ελλάδος 1996-1997, Κύπελλο Ελλάδος 1997-1998).

Ο «Ξανθεός» τίμησε δεόντως στην ΑΕΚ, και μετά τη φυγή του απ’ αυτήν, ενώ παρακολούθησε «διά ζώσης» αρκετές από τις αναμετρήσεις της το διάστημα της Αναγέννησης. Επίσης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των κ.κ. Μάκη Αγγελόπουλου και Τάσου Μπουλμέτη και πρωταγωνίστησε με τις μαρτυρίες του στα γυρίσματα της ταινίας-έπος «1968».

Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν και κορυφωθούν οι δράσεις για τα 100 χρόνια Γέννησης του Συλλόγου μας.

Προσώρας, καλούνται οι φίλες και οι φίλοι της ΑΕΚ, να στηρίξουν το Σάββατο τη «Βασίλισσα» και για τον επιπρόσθετο λόγο της αυθυπονόητης τιμής στη μνήμη ενός εκ των κορυφαίων προπονητών μας.».

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμα για τα βρεφικά γάλατα και μέτρα για «καθαρές τιμές» στη μάχη κατά της ακρίβειας

Οι εκτελεστές του Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο ήταν εισαγόμενοι Βαλκάνιοι, εκτιμά ο Καλλιακμάνης


Θλίψη για την 38χρονη Γεωργία που παρασύρθηκε από χείμαρρο - Παραμένει αγνοούμενος ο σύντροφός της, Νίκος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης