Δείτε βίντεο: Οι φάσεις που ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα με την Κηφισιά

Δείτε βίντεο: Οι φάσεις που ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα με την Κηφισιά

Η αποβολή του Ρέτσου, το οφσάιντ της Κηφισιάς, το πέναλτι και τα γκολ που ακυρώθηκαν

MixCollage-15-Jan-2024-01-03-AM-8151
Στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με τη διαιτησία και στέκονται σε συγκεκριμένες φάσεις που θεωρούν ότι έγιναν λάθη σε βάρος τους στον αγώνα με την Κηφισιά.

Δεν είναι και λίγες οι φάσεις που θεωρούν στον Ολυμπιακό ότι αδικήθηκαν στο 2-3 με την Κηφισιά. Αρχικά στέκονται στην αποβολή του Ρέτσου με δύο κίτρινες κάρτες που θεωρούν ότι κακώς αποβλήθηκε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyek19j4us9l)


Κλείσιμο
Στο φάση του γκολ της Κηφισιάς στο 1-2 στέκονται στο ότι υπήρχε παίκτης των γηπεδούχων που ήταν εκτεθειμένος και άρα υπήρχε οφσάιντ. Ένας παίκτης της Κηφισιάς που βρίσκεται στην τροχιά της μπάλας και του τερματοφύλακα, επηρεάζοντας το οπτικό του πεδίο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyek50h6k981)


Από εκεί και πέρα στο ακυρωθέν τέρμα του Μασούρα στον Ολυμπιακό στηρίζονται στο ότι από το υπάρχον πλάνο δεν φαίνεται ξεκάθαρα να υπάρχει παίξιμο της μπάλας με το χέρι του Μασούρα και ότι έπρεπε να συστηθεί στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για να πάρει ο ίδιος ο διαιτητής την τελική απόφαση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyekl8pet8v5)


Επίσης πριν το ακυρωθέν τέρμα του Ελ Αραμπί με υπόδειξη οφσάιντ ότι έπρεπε να σφυριχθεί φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού για χέρι του Γιάννη Μασούρα. Επίσης ως προς το τέρμα του Ελ Αραμπί (το πρώτο εκ των δύο που δεν μέτρησε) στον Ολυμπιακό διαπίστωσαν πώς στο VAR έβαλαν τις τρισδιάστατες γραμμές του οφσάιντ χωρίς να φαίνεται σε ποιο σημείο του σώματος του τοποθετήθηκε η γραμμή στον Ελ Αραμπί και άρα είναι μία για τα καλά αμφισβητούμενη (τουλάχιστον αμφισβητούμενη φάση σε μία βραδιά με κάκιστη διαιτησία).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyekw14u94fl)


Επίσης για τη φάση με τον Ροντινέι όπου υπήρχε πέναλτι πάνω του τελικώς δόθηκε οφσάιντ. Και πάλι εκεί στον Ολυμπιακό θεωρούν πώς κακώς ο Ροντινει τιμωρήθηκε για οφσάιντ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyel81mzr51l)


Και αυτό διότι ο κανονισμός αναφέρει ότι τιμωρείται στην περίπτωση, που επηρεάσει τον αντίπαλο με το να τον εμποδίσει να παίξει ή να είναι ικανός να παίξει την μπάλα, παρεμποδίζοντας ξεκάθαρα το οπτικό πεδίο του ή μαρκάρει έναν αντίπαλο για την μπάλα ή κάνει μια προφανή ενέργεια η οποία επιδρά ξεκάθαρα στην ικανότητα του αντιπάλου να παίξει την μπάλα ή προσπαθεί ξεκάθαρα να παίξει την μπάλα η οποία είναι κοντά του όταν αυτή η ενέργεια επιδρά στον αντίπαλο ή κάνει μια ενέργεια η οποία επιδρά ξεκάθαρα στην ικανότητα του αντιπάλου του να παίξει την μπάλα. Στον Ολυμπιακό είναι της άποψης πώς τίποτα από όλα αυτά δεν υπήρξαν στη φάση και έτσι έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyelv0wr6tsh)




Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Νέος Κόσμος: Και δεύτερο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Αγέλη λύκων περνά έξω από σπίτι στον οικισμό της Βαρυμπόμπης - Δείτε βίντεο

Κύκλωμα μαστροπείας: Είναι πολλά κορίτσια στη μέση, όλα ανήλικα, λέει η μητέρα που έκανε την καταγγελία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης