Λουτσέσκου: «Με γκολ όπως του ΟΦΗ μας πήραν το πρωτάθλημα το 2018» - Βίντεο

Λουτσέσκου: «Με γκολ όπως του ΟΦΗ μας πήραν το πρωτάθλημα το 2018» - Βίντεο

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θυμήθηκε το γκολ της ομάδας του που ακυρώθηκε στο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα το 2018 και το συνέκρινε με το τέρμα του ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο

LOYTSESKOY_11
Το γκολ που στέρησε από τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα του 2018 θυμήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα ο Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το γκολ του ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο το Σάββατο στο Περιστέρι και είπε: «Αυτό το γκολ σκοράραμε και εμείς απέναντι στην ΑΕΚ, θα μας έκανε πρωταθλητές, είναι ένα γκολ και ένα πρωτάθλημα που εκλάπη από τις επιτροπές. Το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ είναι στο γήπεδο και υπάρχουν κάποιες καταστάσεις και αδικίες».

Ατρόμητος - ΟΦΗ: 1-1 (MD 18, 13/01/2024)

Δείτε παρακάτω τι είχε γίνει το 2018 στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Κλείσιμο
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΓΚΟΛ ΒΑΡΕΛΑ)


Η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου 

Για την αγωνιστική εικόνα του Μπάμπα: «Δεν με ενδιαφέρει το πόσο έχει σκοράρει, θεωρώ ότι μπορεί να βάλει πολλά περισσότερα. Το πλάνο μας βοηθά τους πλάγιους αμυντικούς να συμμετέχουν στην επίθεση της ομάδας. Είναι θέμα δικό του το πώς θα καταφέρει να μετατρέψει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται σε γκολ. Με τύχη ή χωρίς ο Σάστρε, ο Ράφα σε προηγούμενα παιχνίδια και ο Βιεϊρίνια σκόραρε σε ευρωπαϊκό με την Αμπερντίν. Είναι σημαντικό οι πλάγιοι αμυντικοί να σκοράρουν ερχόμενοι από τη δεύτερη γραμμή. Να εκμεταλλευτούμε αυτές τις καταστάσεις γιατί θα έρθουν ξανά».

Για το ροτέισον των επιθετικών και για το πότε ο Ζίβκοβιτς θα παίξει περισσότερο: «Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι θέλετε να ξέρετε πάρα πολλά. Εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε, είχαμε ένα παιχνίδι πρόκρισης στον Βόλο και μετά έχουμε τον προημιτελικό του κυπέλλου και χρειαζόμαστε μία διαφορετική φρεσκάδα. Η σειρά των αγώνων είναι το πρώτο κριτήριο. Πέρσι φτάσαμε να παίζουμε πάρα πολλά παιχνίδια με Ζίβκοβιτς, Νάρει και Κωνσταντέλια, ο Τάισον ήρθε στο τέλος του Ιανουαρίου. Η απόδοση των τριών είχε μία μεταβολή που δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε απόλυτα καθώς είχαν παίξει αρκετά παιχνίδια. Ξέρουμε πολύ καλά πως ο Κιρίλ έπαιξε πάρα πολλά παιχνίδια, θέλαμε σήμερα να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, οδηγηθήκαμε στη λύση του και πρέπει να διαχειριστούμε τους παίκτες για να μην πέσουμε σε κάποιον τραυματισμό».


Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του Τζίμα: «Ναι είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή του παρουσία. Το μοναδικό πράγμα είναι η φάση που βρέθηκε με τον τερματοφύλακα και θα έπρεπε να πασάρει στον Μουργκ. Πρέπει να σκέφτεται περισσότερο, θα πρέπει να σκεφτόμαστε την ομάδα, αυτό έχει να κάνει με την εμπειρία και ο ίδιος το γνωρίζει».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος Κόσμος: Και δεύτερο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Αγέλη λύκων περνά έξω από σπίτι στον οικισμό της Βαρυμπόμπης - Δείτε βίντεο

Κύκλωμα μαστροπείας: Είναι πολλά κορίτσια στη μέση, όλα ανήλικα, λέει η μητέρα που έκανε την καταγγελία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης