Η Τότεναμ ολοκλήρωσε τον δανεισμό του Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία

Η Τότεναμ ολοκλήρωσε τον δανεισμό του Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία

Στο Λονδίνο θα συνεχίσει την καριέρα του για το υπόλοιπο της σεζόν ο Τίμο Βέρνερ, καθώς η Τότεναμ έφτασε σε συμφωνία με τη Λειψία τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς

werner
Το καλοκαίρι του 2020 η Τσέλσι δαπάνησε 65 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει από τη Λειψία τον Τίμο Βέρνερ. Ο διεθνής με την εθνική Γερμανίας επιθετικός ποτέ δεν  δικαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν και έτσι τον Αύγουστο του 2022 επέστρεψε στη Λειψία με σχεδόν τα μισά χρήματα (35 εκατ. ευρώ).

Τώρα όμως επιστρέφει ξανά στο Λονδίνο, για μια δεύτερη ευκαιρία στην Premier League, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Τότεναμ!

Οι Spurs, που το περασμένο καλοκαίρι έχασαν λίγο πριν το φινάλε της σεζόν τον αρχισκόρερ της Χάρι Κέιν, θα πορευτεί τον επόμενο μήνα χωρίς τον αρχηγό της Χεόνγκ Μιν Σον (συμμετέχει με τη Νότια Κορέα στο Ασιατικό Κύπελλο) και έχοντας πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών καίγονταν για έναν επιθετικό με τον Βέρνερ να φτάνει  το απόγευμα της Δευτέρας (8/1) στο Λονδίνο για να περάσει ιατρικά και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του.

Σύμφωνα μάλιστα με τον έγκριτο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στη συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς ύψους 18-19 εκατομμυρίων ευρώ, με τους Spurs παράλληλα να καλύπτουν τον μισθό του Γερμανού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κλείσιμο
Τη φετινή περίοδο ο Βέρνερ έχει σημειώσει δυο γκολ σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λειψίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Δήμαρχος έστησε 2 λεπτά τον Ερντογάν που τον προσφώνησε - Έξαλλος ο Τούρκος πρόεδρος

Ο Γιώργος Λάνθιμος πήρε τη Χρυσή Σφαίρα και αποκαθήλωσε την «Barbie»

Βίντεο: 17χρονος έκανε τατουάζ τις ληστείες που έκανε στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης