Μπακς: Θα ψάξουν χωρίς τον Λίλαρντ την επιστροφή στις νίκες

Μπακς: Θα ψάξουν χωρίς τον Λίλαρντ την επιστροφή στις νίκες

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ έμεινε εκτός για προσωπικούς λόγους από την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Γιούτα Τζαζ, εκεί όπου τα «ελάφια» θέλουν τη νίκη για να κάνουν μία νέα αρχή μέσα στο 2024

lilard
Οι Μπακς ετοιμάζονται τα ξημερώματα της Τρίτης (9/1 - 3:00) να υποδεχτούν τους Γιούτα Τζαζ, σε ένα παιχνίδι που κρύβει αρκετή «πίεση» αλλά θα αναγκαστούν να ψάξουν τη νίκη χωρίς τον Ντέμιαν Λίλαρντ.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς θα αφήσει... μόνο του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιας και τέθηκε εκτός μάχης για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρει η ομάδα. Αυτό σημαίνει πως τα «ελάφια» θα προσπαθήσουν να πάρουν μία νίκη χωρίς τον παίκτη που σκοράρει 25.1 πόντους ανά αγώνα, μαζί με 6.9 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ, έχοντας 35.2% από το τρίποντο.

Χωρίς τον Λίλαρντ να διορθώσει το ξεκίνημα του Ιανουαρίου
Φαίνεται πως το 2024 δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τους Μπακς. Τα «ελάφια» κινούνται στην αγορά για το ενδεχόμενο ενίσχυσης στις θέσεις των γκαρντ, με κάποιον που θα μπορεί να πιέζει την μπάλα για να διορθώσει μερικές ανορθογραφίες της περιφέρειας.

Κλείσιμο
Ωστόσο θέλουν αυτήν την περίοδο να γυρίσουν λίγο το κλίμα και να βελτιωθούν άπαντες, όπως τόνισε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς ξεκίνησαν με τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια μέσα στο 2024, μετρώντας μόνο τη νίκη επί των Σπερς.

Κάτι που σημαίνει πως αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τους Τζαζ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς ακολουθεί μία τριάδα αγώνων στο Fiserv Forum πολύ απαιτητική με Σέλτικς, Γουόριορς και Κινγκς.

Οι τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις των Μπακς στο Fiserv Forum
9/1 - 3:00: Μπακς - Τζαζ
12/1 - 2:30: Μπακς - Σέλτικς
14/1 - 3:00: Μπακς - Γουόριορς
15/1 - 2:00: Μπακς - Κινγκς

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης