Οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ - Βίντεο

Οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ - Βίντεο

Ένα γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε στο 68ο λεπτό και ένα πέναλτι πάνω στο Ναβάρο που δεν δόθηκε στο 72ο λεπτό προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων»

osfp-aek-ph-4-maketa
Έντονες διαμαρτυρίες προκάλεσαν στις τάξεις του Ολυμπιακού οι αποφάσεις του Σλοβάκου διαιτητή σε δύο περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, με τις οποίες θα μπορούσε να είχε διαμορφωθεί διαφορετικά το αποτέλεσμα του αγώνα που τελικά είχε νικήτρια την Ένωση με 2-1.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1 - 2 | Highlights - Stoiximan Super League - 07/01/2024 | COSMOTE SPORT HD


Η πρώτη ήταν στο 68ο λεπτό, όταν οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Μασούρα, όμως ο διαιτητής Μπόρις Μαρέφκα ακύρωσε το γκολ, θεωρώντας πως ο διεθνής επιθετικός έκανε χέρι. Ο μέσος των ερυθρόλευκων προσπαθούσε να εξηγήσει στον διαιτητή ότι έκανε το κοντρόλ με τον ώμο, όμως ο Σλοβάκος δεν πήγε να δει τη φάση στο VAR και έτσι ακύρωσε το γκολ του Μασούρα.

Κλείσιμο
Λίγο αργότερα, στο 72ο λεπτό, οι Πειραιώτες ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κάλενς πάνω στον Ναβάρο μέσα στην περιοχή. Ο Μπόρις Μαρέφκα έδειξε συνέχεια στο ματς και ακολούθησε νέο ξέσπασμα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Σλοβάκος κατευθύνθηκε προς τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και απέβαλε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ενώ ακολούθως έδειξε συνέχεια στο ματς, αφού δεν κλήθηκε από το VAR να τσεκάρει τη φάση στην οποία φαίνεται πως ο παίκτη της ΑΕΚ δεν βρίσκει τη μπάλα αλλά τα πόδια του παίκτη του Ολυμπιακού.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν θέλει να πάρει πίσω τον δήμο της Κωνσταντινούπολης με διλήμματα για τον επικείμενο σεισμό των 9 Ρίχτερ!

Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Κύματα παρέσυραν και έπνιξαν 66χρονη Γερμανίδα στο λιμάνι

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης είχε δανείσει €17.000 στον 51χρονο και θα του τα ζητούσε πίσω στο κυνήγι - «Είχα επιστρέψει τα χρήματα» είπε στους αστυνομικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης