Ευρωπαϊκό πόλο γυναικών, Ελλάδα - Κροατία 25-8: Έκανε με περίπατο το 2χ2 στο Αϊντχόφεν

Ευρωπαϊκό πόλο γυναικών, Ελλάδα - Κροατία 25-8: Έκανε με περίπατο το 2χ2 στο Αϊντχόφεν

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών νίκησε την Κροατία με 25-8, διπλασιάζοντας τις νίκες της στον Α' όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν

28136800
Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κόντρα στην αδύναμη Κροατία, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς σστον Α' όμιλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν και πλέον έχει στρέψει την προσοχή της στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ουγγαρία, που θα ακολουθήσει στις 20:00, ώρα Ελλάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy7qej1rw6ux)


Νίκη της γηπεδούχου Ολλανδίας θα σημαίνει αυτόματα απευθείας πρόκριση μαζί με την Ελλάδα στην προημιτελική φάση της Τρίτης (9/1). Αν υπάρξει αυτό το σενάριο το απόγευμα της Κυριακής (7/1, 19:30) η Ελλάδα και η πρωταθλήτρια κόσμου Ολλανδία, που προπονεί ο Ευάγγελος Δουδέσης θα παίξουν για την 1η θέση.

Απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, οι παίκτριες της εθνικής ομάδας μπήκαν χωρίς αμυντική συγκέντρωση στο 1ο οκτάλεπτο΄. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Κροατία να φανεί ανταγωνιστική, με δύο σερί γκολ να ισοφαρίσει σε 4-4, πριν η Ελευθεριάδου γράψει το 5-4.

Από το 2ο οκτάλεπτο και μετά η Ελλάδα κυριάρχησε, όπως αναμενόταν. Η Ελενα Ξενάκη με τέσσερα γκολ από τα 2μ. και με γκολ από τις Ελληνιάδη και Ελευθερία Πλευρίτου το σκορ έγινε 11-4.

Στο 3ο οκτάλεπτο δυο σερί γκολ από τις Ελευθεριάδου και Βασιλική Πλευρίτου η διαφορά στο σκορ ανέβηκε στο 16-5, με την Ελληνιάδη να παίρνει τη σκυτάλη στη συνέχεια με τέσσερα γκολ και την εθνική ομάδα να φθάνει στο τελικό 25-8.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 7-1, 6-1, 7-1.

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 4/5, Χυδηριώτη 1/2, Ελευθεριάδου 3/4, Μαργαρίτα Πλευρίτου 0/2, Ξενάκη 5/7, Ασημάκη 1/2, Τορνάρου 1/1, Σάντα 0/1, Βασιλική Πλευρίτου 3/4, Γιαννοπούλου 2/4, Ελληνιάδη 5/7, Σταματοπούλου (7/15 αποκρούσεις, 46,7%).

Κλείσιμο
Κροατία (Μπρoύνο Σαμπιόνι): Μέντβεσεκ, Γιάνκοβιτς 2, Ντέσνιτσα, Γιέλενα Μπούτιτς 1, Μαγκνταλένα Μπούτιτς, Σκέλιν, Μπρνέτιτς 1, Γκλας 2, Ρόζιτς, Ιβάνα Μπούτιτς, Μπάρισιτς 1, Κάνγκλερ 1, Τρόγιαν.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Με λαμπρότητα και παράδοξα τα Θεοφάνια - Στα Τρίκαλα πιάστηκαν στα χέρια, στο Ηράκλειο τον Σταυρό έπιασε 8χρονος

Φρίκη στο Βέλγιο: Κρατούσαν 9χρονο παιδί για εβδομάδες κλεισμένο σε σκοτεινό χώρο δύο τετραγωνικών μέτρων

Δήμητρα Κατσαφάδου: Τους συγχωρώ όλους, τι κι αν μας έκλεψαν χαρτιά, δεν μας έκλεψαν την ψυχή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης