Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έδειξε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό στο ΣΕΦ ότι επέστρεψε για τα καλά στη... δράση.
Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας που είχε πρόβλημα τραυματισμού το καλοκαίρι, έλειψε για ένα μεγάλο διάστημα, και με την επιστροφή του έδειξε ότι ήθελε χρόνο για να επανέθλει στα κανονικά του... επίπεδα.
Στο παιχνίδι με τη Μονακό ήταν αυτός που "ξεκόλλησε" τον Ολυμπιακό με σερί πόντους στα δύσκολα και αυτός που πέτυχε το τρίποντο - μαχαιριά στους Μονεγάσκους στα 22'' πριν το φινάλε.
Την ίδια ώρα η σύντροφός του, η "καυτή" Μπέριλ, πανηγύριζε σαν τρελή στην εξέδρα και αργότερα ο Σακίλ της αφιέρωνε τη νίκη και το τρίποντο αφού δεν έπαψε ποτέ να τον στηρίζει.
Η Μπέριλ που δεν χάνει παιχνίδι του Ολυμπιακού αποθεώθηκε και εκείνη μετά το τρίποντο του Σακίλ με τον κόσμο να φωνάζει: «Μπέριλ ψυχάρα Ολυμπιακάρα». Έχει κερδίσει τον κόσμο η κυρία Μακ Κίσικ!
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας