Τσιμίκας: Ευχάριστα νέα για την πορεία της αποθεραπείας του

Τσιμίκας: Ευχάριστα νέα για την πορεία της αποθεραπείας του

Καλά τα... μαντάτα για την Ελλάδα, όσον αφορά την πιθανή ημερομηνία επιστροφής του Κώστα Τσιμίκα στη δράση, αφού, σύμφωνα με το Athletic, είναι πιθανό ο διεθνής μπακ να προλάβει τα play-offs του Nations League

tsimikas
Θετικές εξελίξεις σχετικά με την ανάρρωση του Κώστα Τσιμίκα. Ο διεθνής μπακ έσπασε την κλείδα του στο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ και σκόρπισε ανησυχία τόσο στους φίλους της Λίβερπουλ όσο και στις τάξεις της εθνικής ομάδας, λίγους μήνες πριν τα κρίσιμα play-offs της Ελλάδας για την επιστροφή της στο Euro.

Πάντως, φαίνεται πως είναι πιθανό ο Τσιμίκας να προλάβει τα σημαντικά ραντεβού. Όπως μετέδωσε στο podcast Walk On του Athletic, ο ρεπόρτερ των Ρεντς,Τζέιμς Πιρς, ο Έλληνας μπακ μπορεί να επιστρέψει μέχρι και στα τέλη του Φεβρουαρίου, ενώ μάξιμουμ θα είναι και πάλι έτοιμος εντός του Μαρτίου, κάτι που σημαίνει πως - αν όλα πάνε καλά φυσικά - θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ στα πιο σημαντικά παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εδώ και πολλά χρόνια.


Υπενθυμίζουμε πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στον ημιτελικό των play-offs στις 21 Μαρτίου και αν περάσει στον τελικό θα διασταυρώσει τα ξίφη της είτε με τη Γεωργία, είτε με το Λουξεμβούργο στις 26 του ίδιου μήνα.

Ειδήσεις σήμερα

«Παιδιά β' Γυμνασίου με fullface απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν» - Συγκλονίζει η μάνα του 14χρονου στην Αγία Παρασκευή

ΕΔΕ για τον θάνατο του βρέφους στο Μποδοσάκειο - Οι γιατροί εξέτασαν δύο φορές και έστειλαν στο σπίτι το μωρό


Βίντεο με αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη να κάνει σούζα με μοτοσυκλέτα της ΕΛ.ΑΣ. - Ξεκίνησε προκαταρκτική διοικητική εξέταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης