Ελένη Βουλγαράκη - Φώτης Ιωαννίδης: Η μετακόμιση από τη Γλυφάδα στα βόρεια, ο προξενητής και η αγαπημένη τους συνήθεια

Ελένη Βουλγαράκη - Φώτης Ιωαννίδης: Η μετακόμιση από τη Γλυφάδα στα βόρεια, ο προξενητής και η αγαπημένη τους συνήθεια

Ο γκολτζής του Παναθηναϊκού και η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι ζευγάρι τους τελευταίους τέσσερις μήνες

voulgaraki-mak-09
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Φώτης Ιωαννίδης και Ελένη Βουλγαράκη είναι μαζί και «δηλώνουν» ερωτευμένοι. 

Ο γκολτζής του Παναθηναϊκού και η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι ζευγάρι τους τελευταίους τέσσερις μήνες και η σχέση τους αποκαλύφθηκε από την εκπομπή  «Πρωινό ΣουΣου». 




Το ταξίδι στο Λονδίνο που έκαναν τις ημέρες των Χριστουγέννων τους... πρόδωσε. Ο 23χρονος και η 34χρονη δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν την σχέση τους αλλά δεν το απέφυγαν. 

Κλείσιμο


Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy4z7lw78c2h)




Ο στενός κύκλος τους και αρκετοί μέσα στην ομάδα του Παναθηναϊκού ήξεραν για την σχέση και έβλεπαν πως έχει γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος φυσικά δεν κοιτάει χρόνια. 



Το ζευγάρι αποφεύγει τις πολλές κοινές εμφανίσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι η Ελένη δεν έχει πάει στο γήπεδο της Λεωφόρου για να δει τον αγαπημένο της και δεν τον έχει συνοδεύσει σε καμία επίσημη εκδήλωση της ομάδας. 

Ο χωρισμός και το... προξενιό 

Ο Φώτης Ιωαννίδης έως το καλοκαίρι ήταν σε σχέση με μια άλλη μελαχρινή κοπέλα την οποία δεν είχε επίσης... προβάλει στα social media. Όταν χώρισε έμεινε για ένα διάστημα μόνος του μέχρι να έρθει στη ζωή του η Ελένη Βουλγαράκη. 


Οι φήμες λένε ότι το προξενιό έκανε ο "Μισθοφόρος" που είναι κοινός τους φίλος. Βγήκαν, γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι. Ο Φώτης δηλώνει πολύ ερωτευμένος στο περιβάλλον του και τον έχει τραβήξει η προσωπικότητα της Ελένης με την οποία έχουν πολλά κοινά. 

Από την Γλυφάδα στα βόρεια 

Ο Φώτης Ιωαννίδης μένει χρόνια στη Γλυφάδα αλλά για χάρη της καλής του έχει ανέβει στα βόρεια. Δεν μένει πλέον δίπλα στη θάλασσα αλλά σε μια ιδιαίτερα πευκόφυτη περιοχή στα βόρεια της Αθήνας για να είναι μαζί με την αγαπημένη του Έλενα. 


Ο στράικερ του ΠΑΟ κάνει πολύ ήσυχη ζωή και με την αγαπημένη του περνούν πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτή είναι η αγαπημένη τους... συνήθεια. Βέβαια τους έχουν δει και στο κέντρο για φαγητό σε εστιατόριο με αμερικάνικη κουζίνα. 


Το ταξίδι τους στο Λονδίνο ήταν κάτι που σχεδίαζαν από καιρό και όποτε έχουν και οι δύο ελεύθερο χρόνο θα κάνουν αποδράσεις. 

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxrcfeoylbux)

Ο Ιωαννίδης είναι φέτος βασικός και αναντικατάστατος στον Παναθηναϊκό έχοντας πετύχει 14 γκολ σε 26 αγώνες. Εκείνη αφιερώνει πολύ χρόνο στη δουλειά της στα media αλλά ξεκλέβει χρόνο για να περνάει ποιοτικές στιγμές με τον αγαπημένο της. 











Ειδήσεις σήμερα:

Πτολεμαΐδα: Σε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού οφείλεται ο θάνατος του 15 μηνών βρέφους

Ιαπωνία: Αποκαλυπτικές οι συνομιλίες του ελεγκτή κυκλοφορίας με το Airbus - Είχε λάβει άδεια για προσγείωση

Μεταβίβαση ακινήτου: Οι αλλαγές στις αγοραπωλησίες σπιτιών - Η διαδικασία χρήσης για τους πολίτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης