Πόλο Ανδρών: Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας πριν το Ευρωπαϊκό της Κροατίας ο Βρούτσης

Πόλο Ανδρών: Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας πριν το Ευρωπαϊκό της Κροατίας ο Βρούτσης

«Το ελληνικό πόλο μας έχει χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις και είναι έτοιμο για ακόμα μεγαλύτερες» τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης 

broytsis_polo
Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και του γεικού γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρων, πριν την αναχώρησή της για την Κροατία, όπου την Πέμπτη (4/1) αρχίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο κ. Βρούτσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «ασημένιους» Ολυμπιονίκες του Τόκιο και τους διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Το απόγευμα ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού θα πραγμαοποιήσει αντίστοιχη επίσκεψη και στην εθνική γυναικών, η οποία ολοκληρώνει κι αυτή την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν.

«Το καλύτερο ξεκίνημα για το 2024 μαζί με τη θρυλική μας Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στην τελευταία τους προπόνηση πριν από την αναχώρησή τους για την Κροατία, όπου θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Βρούτσης.

«Βρέθηκα κοντά στους ασημένιους Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές μας και τους ευχήθηκα καλή επιτυχία. Συνομίλησα με τον μετρ των επιτυχιών, προπονητή τους, Θοδωρή Βλάχο και τους διαβεβαίωσα πως η Πολιτεία είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν! Μαζί μου ήταν και ο γ.γ. Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς εμβληματική μορφή για το ελληνικό πόλο.

Το απόγευμα θα επισκεφθώ την Εθνική μας ομάδα των γυναικών για να ευχηθώ αντίστοιχα και στις διεθνείς αθλήτριές μας, που αναχωρούν για την Ολλανδία, όπου διεξάγεται το δικό τους Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!», τονίζει ακόμη ο κ. Βρούτσης και καταλήγει:

«Το ελληνικό πόλο μας έχει χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις και είναι έτοιμο για ακόμα μεγαλύτερες! Χρέος μας είναι να στηρίζουμε τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών μας!».

Ειδήσεις σήμερα:

Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη που έπαθε ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ στην Κρήτη

Το θαύμα της διάσωσης 379 ανθρώπων που βγήκαν ζωντανοί από το φλεγόμενο αεροπλάνο - Δείτε βίντεο


Τρίτη σύλληψη για την καταδίωξη με τον νεκρό αστυνομικό στον Ασπρόπυργο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης