Άρης: Ο Σαρμιέντο, η Ίπσουιτς και το… σκληρό πόκερ

Άρης: Ο Σαρμιέντο, η Ίπσουιτς και το… σκληρό πόκερ

Η Μπράιτον έχει ανάψει το πράσινο φως για τον εκ νέου δανεισμό του Τζέρεμι Σαρμιέντο και η τελική απόφαση, ως προς την επιλογή της ομάδας, ανήκει στον νεαρό winger από το Εκουαδόρ έχοντας μπροστά του την πρόταση του Άρη και αυτή της Ίπσουιτς

sporaki1_arthrou
Η ανανέωση του δανεισμού του Τζέρεμι Σαρμιέντο θεωρείται δεδομένη καθώς αυτό επιβεβαίωσε ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, με νέες δηλώσεις του. Η επιλογή της ομάδας ανήκει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή. Κατά τα media του Εκουαδόρ, η Ίπσουιτς έχει αποκτήσει το προβάδισμα καθώς σημειώνεται ότι επιθυμία του 21χρονου ποδοσφαιριστή είναι η παραμονή του στο νησί κυρίως όμως, εμφανίζεται να γοητεύεται από την προσφορά της αγγλικής ομάδας.

Για την ακρίβεια, πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι πέραν της ανάληψης του συμβολαίου του παίκτη, η Ίπσουιτς δεσμεύεται ότι θα προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας μαζί του σε περίπτωση ανόδου στην Premier League. Αυτή τη στιγμή, το ιστορικό αγγλικό club βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Championship, σε απόσταση δέκα βαθμών από την πρωτοπόρο Λέστερ και νιώθει την… ανάσα της 3ης Σαουθάμπτον.

Ο Άρης ασχολείται με την περίπτωση του Τζέρεμι Σαρμιέντο εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες καθώς πιστεύει στο ταλέντο του winger από το Εκουαδόρ. Οι «κίτρινοι» δεν έχουν να συζητήσουν κάτι περισσότερο με την Μπράιτον καθώς ο αγγλικός σύλλογος έχει δώσει τη συγκατάθεσή του με τη σημείωση όμως ότι η τελική απόφαση ανήκει στην πλευρά του παίκτη. Ο Άρης αναλαμβάνει το κόστος του συμβολαίου του παίκτη με option αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.
 
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης