Ρονάλντο - Ρούνεϊ: Η τεράστια διαφορά των δύο 38άρηδων - Δείτε φωτογραφία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε φωτογραφία με τους τρομερούς κοιλιακούς του και η Marca τον συνέκρινε με τον Γουέιν Ρούνεϊ

Γεννήθηκαν και οι δύο το 1985 αλλά ελάχιστοι το θυμούνται. 

Ο ένας έχει κρεμάσει τα παπούτσια του από το 2021 και έχει γίνει προπονητής και ο άλλος στα 38 του συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και είναι μάλιστα με 53 γκολ ο πρώτος σκόρερ στον κόσμο το 2023. 

Ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπήρξαν από το 2004 έως το 2009 συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκαναν... όργια στην Premier League και το Champions League. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARCA (@marca)



Ο Άγγλος που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην Εθνική ομάδα της χώρας του και ο Πορτογάλος που έχει μπει και στο βιβλίο Γκίνες για τα κατορθώματα του με την Εθνική Πορτογαλίας δεν ακολουθούν εδώ και χρόνια κοινή πορεία. 

Ο ένας, ο Κριστιάνο, είναι στα 38 του ο πιο γυμνασμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και ο άλλος, ο Γουέιν, είχε πάντα παραπάνω κιλά αλλά με τα χρόνια βάζει περισσότερα στο σώμα του. 

Πριν από λίγες ώρες ο Ρονάλντο ζήλεψε τον Μέσι και ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τους κοιλιακούς του για να δείξει ότι είναι πιο γυμνασμένος από τον Αργεντινό. 



Η "Marca" πήρε αυτή τη φωτογραφία και έβαλε δίπλα της μια φωτογραφία του Ρούνεϊ όπως είναι το 2023. Παράλληλα θυμίζει στο κοινό της ότι αυτοί οι δύο είναι 38 ετών.

Ο Ρονάλντο πάντα πρόσεχε τη διατροφή του και το κορμί του ενώ ο Ρούνεϊ όπως έχει δηλώσει κατ' επανάληψη έπινε μέχρι να λιποθυμήσει και είχε μεγάλο πρόβλημα αλκοολισμού σε αρκετές περιόδους της ζωής του. 



Ειδήσεις σήμερα:

Στα δικαστήρια ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Βίντεο-ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία 16χρονου σε φαρμακείο στον Χολαργό

Με χειροπέδες για να ορκιστεί ο Κασιδιάρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr