Ο Φατίχ Τερίμ έγινε και με τη... βούλα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, αφού έβαλε την Παρασκευή το μεσημέρι την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους».
Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η ΠΑΕ με τις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, που δείχνουν τον 70χρονο Τουρκο τεχνικό αρχικά να υπογράφει το συμβόλαιο κι έπειτα να ποζάρει με το κασκόλ της ομάδας.
«Εδώ είναι που άρχισαν όλα» γράφουν οι "πράσινοι" στη λεζάντα.
Υπενθυμίζουμε πως σήμερα στις 15:00 θα γίνει η παρουσίασή από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε μία εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο «Ίδρυμα Ωνάση» της Εθνικής Πινακοθήκης.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους