Οι πρώτες ατάκες Τερίμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Σας εμπιστεύομαι, υπάρχει μόνο η πρώτη θέση»

Οι πρώτες ατάκες Τερίμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Σας εμπιστεύομαι, υπάρχει μόνο η πρώτη θέση»

Ο Τούρκος τεχνικός έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Terim4
Η εποχή Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε και επίσημα σήμερα το απόγευμα καθώς ο Τούρκος τεχνικός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα του τριφυλλιού.

Ο πολύπειρος κόουτς, ο οποίος έφτασε το πρωί στην Αθήνα και ξεναγήθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ, βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας όπου συναντήθηκε με το ποδοσφαιρικό τμήμα και είχαμε την πρώτη του ομιλία...

Εκεί ο Τερίμ αφού τόνισε οτι πιστεύει σε όλους, ξεκαθάρισε πως θέλει να αλλάξει το αγωνιστικό στιλ της ομάδας έχοντας ως μοναδικό στόχο τον τίτλο, ενώ ενημέρωσε τους παίκτες ότι στα εντός έδρας ματς  η ομάδα δεν θα καταλύει σε ξενοδοχείο αλλά άπαντες θα παραμένουν στο σπίτι τους.

Terim6
Terim5
Terim1
Κλείσιμο


Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Τερίμ στους παίκτες:
«Καλησπέρα σε όλους. Έγιναν τα πάντα πολύ γρήγορα. Πριν 2 μέρες ήρθε ο πρόεδρος και με βρήκε και σήμερα κάνω μαζί σας προπόνηση. Πολλούς από εσάς σας ξέρω, τους υπόλοιπους θα τους μάθω στην πορεία. Θέλω να ξέρετε πως αγαπάω τους παίκτες και πάντα τους προστατεύω στις τοποθετήσεις μου. Αν έχω κάτι να πω θα το κάνω μόνο ιδιωτικά. Γι' αυτό και δεν θέλω ούτε και να λέγεται τίποτα πίσω από την πλάτη μου. Η ομάδα είναι η οικογένειά μας.

Το να βγεις 2ος δεν είναι επιτυχία. Μονο η πρώτη θέση υπάρχει. Ακόμη και στη φανέλα που θα επιλέξω θέλω να έχει το νούμερο ένα. Η ομάδα είναι χρόνια εκτός πρωταθλήματος και πρέπει να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Όταν θα χάνουμε θα φταίω εγώ, όταν θα κερδίζουμε θα νικάτε εσείς. Το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι τις παραμονές των αγώνων να μένετε σπίτια σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

Terim3
Terim2


Σας εμπιστεύομαι. Το δεύτερο να παίξουμε λίγο διαφορετικά. Με άλλο στιλ. Δεν είναι κάτι που θα έρθει από το διάστημα, θα το δουλέψουμε. Σας ζητώ κάτι σαν μια χάρη. Να μη δείχνετε τα συναισθήματά σας όταν δεν παίζετε ή γίνεστε αλλαγή. Αυτό με ενοχλεί και με απογοητεύει. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτό για ότι σας απασχολεί. Για να γίνουμε πρωταθλητές και να ακούσουμε τη μουσική του Τσάμπιονς λιγκ πρέπει να τα δίνουμε όλα και να κερδίζουμε ακόμα και όταν παίζουμε ασχημα. Ακόμα και αν κάποια στιγμή χάσουμε θα πρέπει να έχουμε παλέψει με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλω πολύ να δουλέψω μαζί σας. Όταν ο πρόεδρος με ρώτησε αν είμαι έτοιμος να εργαστώ για τον Παναθηναϊκό του απάντησα αμέσως 'ναι' και όλα πήραν το δρόμο τους».

Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 18χρονο που κάρφωσε το ψαλίδι στο στήθος του 16χρονου αδερφού του

Meteo: Στους 285 συνολικά οι νεκροί στην Ελλάδα λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων από το 2000 - Δείτε τους χάρτες


Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης