Παναθηναϊκός: Οι Τούρκοι στέλνουν τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο των «πράσινων» - «Αύριο στην Αθήνα, συμφωνία για €1,5 εκατ.»

Παναθηναϊκός: Οι Τούρκοι στέλνουν τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο των «πράσινων» - «Αύριο στην Αθήνα, συμφωνία για €1,5 εκατ.»

Μπαράζ δημοσιευμάτων στη γειτονική χώρα αποκαλύπτει συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον πολύπειρο τεχνικό

fatih-Mak
Φωτιές στον Παναθηναϊκό ανάβουν τα τουρκικά ΜΜΕ καθώς αποκαλύπτουν ότι οι πράσινοι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με τον Φατίχ Τερίμ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Η... φωτιά ξεκίνησε από τον δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου με ανάρτησή του στο Twitter (όπου έχει 1 εκατ. ακολούθους και εργάζεται στο Sportdigitale) αποκάλυψε ως αποκλειστική του πληροφορία πως ο Φατίχ Τερίμ αναμένεται να γίνει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.



Κλείσιμο
Αμέσως η είδηση έγινε... viral και οι τουρκικές ιστοσελίδες το έκαναν πρώτο θέμα.

ajan
ntv

Το αξιοσημείωτο είναι μάλιστα πως δεν μιλούν απλά για επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά ουσιαστικά για μία "τελειωμένη" υπόθεση. Όχι μόνο αυτό δε, αλλά φέρνουν τον Φατίχ Τερίμ έτοιμο να ταξιδέψει την Τετάρτη (27/12) με προορισμό την Ελλάδα, ώστε να πέσουν και οι υπογραφές. Η συγκεκριμένη είδηση δε, αναπαράχθηκε και από τηλεοπτική εκπομπή της Τουρκίας και τον δημοσιογράφο Κουτλού Ακπινάρ.
 

Ορισμένοι δημοσιογράφοι στην Τουρκία μπαίνουν και σε περαιτέρω λεπτομέρειες για το θέμα, με τον Μπουρχάν Τσαν Τερζί να αναφέρει πως: «Η καταρχήν συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τερίμ είναι για 1,5 χρόνο. Παρ' όλο που ο Τερίμ είπε "ας το κάνουμε για 6 μήνες, ας πάρω πρώτα το πρωτάυθλημα", έδωσαν τα χέρια για 1,5 χρόνο μετά από επιμονή του προέδρου»!

Ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός, που αποτελεί μία από τις θρυλικές μορφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας δεν εργάζεται σε ομάδα από τον Γενάρη του 2022, που ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την Γαλατάσαραϊ.

Fatiix


Στο παρελθόν έχει περάσει τέσσερις φορές από την εθνική Τουρκίας, άλλες τόσες από τον πάγκο της αγαπημένης του Γαλατάσαραϊ, με την οποία κατέκτησε το 2000 το Κύπελο UEFA (είχε αγωνιστεί κι έντεκα χρόνια ως ποδοσφαιριστής στην «τσιμ μπομ»), αλλά και οκτώ πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα, ενώ έχει καθίσει και στον πάγκο της Μίλαν, αλλά και της Φιορεντίνα.



Ειδήσεις σήμερα:

Στο έλεος των ιώσεων: Ρεβεγιόν και ανεμβολίαστοι εκτοξεύουν τα κρούσματα

Τιμολόγια ρεύματος: Τέλος στις απορίες – Ποιους συμφέρει το μπλε και ποιους το πράσινο

Δείτε live: Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά - Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης