ΑΕΚ: Κάταγμα ο Κουζμίνσκας

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Λιθουανός μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με το Περιστέρι έκρυβαν δυσάρεστες εκπλήξεις

Kouzminskas
Δεν έφτανε στην ΑΕΚ η ήττα από το Περιστέρι, ήρθαν και τα άσχημα μαντάτα από τον τραυματισμό του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας για να... δέσει το γλυκό.

Ο Λιθουανός ο οποίος αποχώρησε στο 18ο λεπτό του αγώνα, όταν έπεσε άτσαλα στο παρκέ μετά από φάουλ του Λεωνίδα Κασελάκη κι αφού εκτέλεσε τις βολές ζήτησε αμέσως αλλαγή καθώς πονούσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxwp619t88d5)


Ο Κουζμίνσκας δεν μπόρεσε να συνεχίσει και πριν το τέλος του αγώνα αποχώρησε από το γήπεδο για το νοσοκομείο όπου οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα τον χάσει για 8 με 10 εβδομάδες και σ' αυτό το διάστημα πέραν των υποχρεώσεων της στη Basket League, έχει  το Final 8 του Κυπέλλου (15-18 Φεβρουαρίου), αλλά και τους νοκ άουτ αγώνες για τη φάση των 16 για το BCL (οι αγώνες αρχίζουν στις 23 Ιανουαρίου).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν απέφυγε τη ζημιά!
Ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ (που τραυματίστηκε σήμερα στην αναμέτρηση με Περιστέρι) υπεβλήθη σε ιατρικό έλεγχο στο «Metropolitan General» όπου και διεγνώσθη, ότι υπέστη κάταγμα 4ου μετακαρπίου αριστεράς άκρας χειρός.
Θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Διθύραμβος Bild για Ελλάδα: Το γαλανόλευκο θαύμα - Μητσοτάκης: «Είμαστε η θετική ιστορία στην ευρωζώνη»

Επιμένει η πλευρά της πρώτης κτηνιάτρου που εξέτασε το χάσκι της Αράχωβας: Μόνο άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει αυτό που συνέβη στον Όλιβερ

Τον Ιανουάριο ο νόμος για τα μη κρατικά πανεπιστήμια - Πτυχίο με πλήρη επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης