Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τράβηξε 37 και... έκαψε το Ορλάντο στη νίκη 118-114 των Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τράβηξε 37 και... έκαψε το Ορλάντο στη νίκη 118-114 των Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 37 πόντους και οι Μπακς δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν των Μάτζικ.

antetokounmpo-magic
Οι Μπακς είχαν μπροστά τους μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, τους Μάτζικ. Τα... ελάφια δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα με 118-114, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε την ομάδα του με double double.



Σε εξαιρετική κατάσταση ο Γιάννης

Για άλλη μια φορά ο Greek Freak έδειξε την κλάση του και τελείωσε την αναμέτρηση με 37 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 μπλοκ σε 37 λεπτά συμμετοχής. Είχε 11/22 δίπόντα, αλλά και 15/19 βολές, με το Ορλάντο να μην μπορεί να βρει τρόπο για να περιορίσει τον σταρ των ελαφιών που το πήρε πάλι πάνω του.

Κλείσιμο
Με αυτόν τον τρόπο οι Μπακς κατάφερα να ανέβουν στο 21-7 και είναι δεύτεροι στη Δύση πίσω από τους Σέλτικς, ενω οι Μάτζικ είναι στο 16-11, πάντα στις υψηλές θέσεις της περιφέρειας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxuk5zn8a9v5)


Το Μιλγουόκι έχει μετατρέψει την έδρα του σε... κάστρο πλέον και πολύ δύσκολο μπορεί να έρθει κάποιος και να φύγει με το διπλό. Οι Μπακς με αυτήν τη νίκη, εφτασαν τις 15 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. Επιπλέον παρέμειναν αήττητοι για 6ο σερί παιχνίδι, κάτι που δείχνει και την ψυχολογία τους. Στο ξεκίνημα είχαν κάποιες μεταπτώσεις, όντας μια ομάδα που καλωσόρισε έναν νέο μεγάλο παίκτη, τον Λίλαρντ, ωστόσο τώρα τελευταία δείχνει να δένει το γλυκό.

Orlando Magic vs Milwaukee Bucks - Full Game Highlights | December 21, 2023 | 2023-24 NBA Season


Εκτός του Γιάννη, για τους Μπακς ο Λίλαρντ είχε 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ από 14 πόντους είχαν οι Λόπεζ και Μίντλετον. Από την άλλη πλευρά ο Φραντζ Βάγκνερ είχε 29 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Μπανκέρο είχε 23 με 7 ριμπάουντ και ο Μόριτζ Βάγκνερ 21 πόντους με 8 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-31, 59-56, 91-82, 118-114

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πράγα: Είχαν τρεις ώρες να σταματήσουν το μακελειό στο πανεπιστήμιο - Έψαχναν τον δράστη στο κτίριο που είχε μάθημα, αλλά ήταν σε άλλο

Γιορτές στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, στο +1 από ΠΑΟ και στο +3 από ΑΕΚ, Ολυμπιακό - Δείτε τα 19 γκολ

Αποδέχομαι τη ροζ σημαία στο σπίτι μου ή σε γκαλερί αλλά όχι για το προξενείο, λέει ο Γεραπετρίτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης