Γιαννάκης: Υποψήφιος για την Τάξη του 2024 του Hall Of Fame μαζί με τους Μπλατ, Ίβκοβιτς

Γιαννάκης: Υποψήφιος για την Τάξη του 2024 του Hall Of Fame μαζί με τους Μπλατ, Ίβκοβιτς

Ο θρύλος του Άρη και της Εθνικής ομάδας, την οποία υπηρέτησε ως παίκτης και ως προπονητής, είναι ανάμεσα στα ονόματα των υποψήφιων από τον υπόλοιπο κόσμο, πλην των ΗΠΑ

giannakis
Η ανακοίνωση των υποψήφιων μελών για το Hall Of Fame του NBA έχει και ελληνικό χρώμα, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να είναι δίπλα σε άλλα «ιερά τέρατα» του παγκόσμιου μπάσκετ.

Ο θρύλος του Άρη και της Εθνικής ομάδας, την οποία υπηρέτησε ως παίκτης και ως προπονητής, είναι ανάμεσα στα ονόματα των υποψήφιων από τον υπόλοιπο κόσμο, πλην των ΗΠΑ. Μαζί του ξεχωρίζουν πρώην αθλητές και προπονητές όπως οι Ντέιβιντ Μπλατ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Άντριου Γκέιζ, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, Αντρέι Κιριλένκο και άλλοι.

Όπως η θρυλική μορφή της Γιουγκοσλαβίας και δάσκαλος πολλών προπονητών, ο Ράνκο Ζεράβιτσα, αλλά και ο Αντρές Νοτσιόνι και ο Έτορε Μεσίνα.

The_Naismith_Memorial_Basketball_Hall_of_Fame



Η Redeem Team και ο Βινς Κάρτερ
Η λίστα των παικτών και των προπονητών από τις ΗΠΑ προκαλεί... ίλιγγο. Η ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008, η περίφημη Redeem Team φιγουράρει πρώτη και καλύτερη, ενώ ανάμεσα στα άλλα ονόματα ξεχωρίζουν αυτά των Τσόνσι Μπίλαπς, Βινς Κάρτερ, Μάικλ Κούπερ, Μπιλ Λαϊμπίρ, Σον Μάριον.



Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Πράγα: Είχαν τρεις ώρες να σταματήσουν το μακελειό στο πανεπιστήμιο - Έψαχναν τον δράστη στο κτίριο που είχε μάθημα, αλλά ήταν σε άλλο

Γεραπετρίτης: Αποδέχομαι τη ροζ σημαία στο σπίτι μου ή σε γκαλερί αλλά όχι για το προξενείο

Μέγαρα: Ρομά πυροβολεί στον αέρα με οπλοπολυβόλο δίπλα σε σπίτια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης