All Star Game 2023: Χαριστέας και Ζαγοράκης έδωσαν... ρέστα και στο μπάσκετ - Βίντεο

Ο Χαριστέας συμμετείχε στον διαγωνισμό τριπόντων και ο Ζαγοράκης έκλεψε τη μπάλα από τον Μπουρούση - Ο Χατζής κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων

6060550
Τον Άγγελο Χαριστέα και τον Θόδωρο Ζαγοράκη να παίζουν μπάσκετ δίπλα σε μεγάλες μορφές της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, που διέπρεψαν στο παρελθόν, είχαν οι Καρδιτσιώτες και όχι μόνο, στην 1η ημέρα του All Star Game που φιλοξενεί η πόλη της Θεσσαλίας. 

Οι δύο πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 έβγαλαν τα ποδοσφαιρικά παπούτσια τους έβαλαν μπασκετικά και διέπρεψαν μέσα στο παρκέ. Ο Χαριστέας συμμετείχε και στον διαγωνισμό τριπόντων ενώ ο αρχηγός της ομάδας του Euro 2004 έκανε και κλέψιμο από τον Γιάννη Μπουρούση ο οποίος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα! 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxpwpqpkcyah)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxpxy1bxdkb5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxpxvmgjv6jt)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxpwijm0bas1)


Εκεί δίπλα στους σταρ του ποδοσφαίρου ήταν σπουδαίοι άσοι του μπάσκετ όπως οι Μπουρούσης, Αλβέρτης, Χατζής, Μπουντούρης, Λιαδέλης ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και ο "δράκος" Παναγιώτης Γιαννάκης. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxpwg08ivhld)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxpweslm3th5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxpw0glj1egh)


Οι Θεσσαλοί που απάρτιζαν την Team Μπουρούσης, δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και μέσα στην... έδρα τους - που κατακλύστηκε από οικογένειες και παιδιά - πήραν τη νίκη με 101-98 απέναντι στην Team Αλβέρτη.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxpvw9zyqo7d)

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια, ο Γιάννης Μπουρούσης αφού γλίτωσε από τα... πειράγματα του Λάζαρου Παπαδόπουλου έδωσε το σύνθημα και οι 24 αθλητές που πάτησαν στο παρκέ το ευχαριστήθηκαν και το ίδιο συνέβη και με τον κόσμο στις εξέδρες, παίρνοντας την τέλεια πρόγευση για την κορύφωση της διοργάνωσης το απόγευμα της Κυριακής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxpvq9n94us1)


Τα δεκάλεπτα: 17-23, 43-44, 72-72, 98-101.

ΤΕΑΜ ΑΛΒΕΡΤΗΣ: Αλβέρτης 10 (2), Ζαγοράκης 4, Χατζής 20 (2), Παπαδόπουλος 4, Μαυροειδής 15, Μπαλογιάννης 8 (2), Μασλαρινός 3 (1), Κωνσταντινίδης, Τζαλαλής 2, Γιαννουζάκος 3 (1), Χαριστέας 5, Μπάρλος 15, Γλυνιαδάκης 9.

ΤΕΑΜ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: Λιαδέλης, Λάππας 12 (2), Μπουρούσης 33 (3), Κουτρούλιας 11, Γιαννούλης 8, Αγγελακόπουλος 4, Μπουντούρης 6 (2), Τσέλιος 8 (2), Παπακώστας 5 (1), Δέσπος 10, Τσιαμούρας 4.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxpv4fisf29t)


Ο Χατζής το έκανε ξανά και ως βετεράνος!

Η τέχνη δεν ξεχνιέται και ο Νίκος Χατζής το απέδειξε στον διαγωνισμό τριπόντων. Έχοντας κερδίσει δύο φορές αντίστοιχους διαγωνισμούς, όσο ήταν εν ενεργεία, κατάφερε να βάλει έναν ακόμη προσωπικό τίτλο στο παλμαρέ του.

Ο Νίκος Χατζής ήταν νικητής και στον πρώτο γύρο του διαγωνισμού, με 22 πόντους, πηγαίνοντας στον τελικό με τον Νίκο Μπουντούρη. Ο Βολιώτης γκαρντ πέτυχε 13 πόντους, αφήνοντας πίσω του τους Γιώργο Γιαννουζάκο (12π.), Γιάννη Μπουρούση (9π.) και Άγγελο Χαριστέα (6π.). Στον μεγάλο τελικό ο Χατζής επικράτησε με 22-18 παρά τις... οδηγίες που είχε λάβει ο Νίκος Μπουντούρης από τον Παναγιώτη Γιαννάκη!




Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Σε σοβαρή κατάσταση τα δύο αδέλφια από την Κρήτη που πυροβολήθηκαν στο κεφάλι έξω από κλαμπ

Ευρωεκλογές με νέο εκλογικό σύστημα - Πιο δίκαιη κατανομή εδρών

Αλβανία: Ισοβίτης σκότωσε συγκρατούμενό του σε φυλακές υψίστης ασφαλείας - Του έκαναν... ντελίβερι το όπλο με drone!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης