Bundesliga: Νέες διαμαρτυρίες στα γήπεδα για τις ιδιωτικές επενδύσεις

Bundesliga: Νέες διαμαρτυρίες στα γήπεδα για τις ιδιωτικές επενδύσεις

Μαζικές αντιδράσεις προκάλεσε στα γήπεδα της Γερμανίας η απόφαση της DFL να καλωσορίσει ιδιωτικές επενδύσεις στο γερμανικό ποδόσφαιρο, με τους οπαδούς να προχωρούν σε συμβολικές διαμαρτυρίες

Balakia
Σθεναρή αντίσταση από την οπαδική τάξη της Γερμανίας βρίσκει η απόφαση του οργανισμού του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη Γερμανία (DFL) να καλωσορίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του επενδύσεις από ιδιώτες.

Οι 36 ομάδες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στη διαδικασία υπερψήφισαν την ιστορική αλλαγή και άναψαν το πράσινο φως για την πώληση ενός ποσοστού των τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε εξωτερικό επενδυτή, με τα γήπεδα στη Bundesliga ωστόσο να δείχνουν με το καλημέρα τη δυσαρέσκεια τους.



Κλείσιμο
Στους αγώνες με τους οποίους ξεκίνησε η 15η αγωνιστική της Bundesliga τηρήθηκε σιωπηλή διαμαρτυρία 12 λεπτών, ενώ στο Μπόχουμ - Ουνιόν οι οπαδοί της ομάδας του Βερολίνου πέταξαν μπαλάκια του τένις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα οι αντίστοιχοι των γηπεδούχων έκαναν κάτι διαφορετικό και πέταξαν σοκολατένια νομίσματα, εκδηλώνοντας με παραστατικό τρόπο την αντίθεσή τους με τα σχέδια της DFL.






Ειδήσεις σήμερα:

Σε σοβαρή κατάσταση τα δύο αδέλφια από την Κρήτη που πυροβολήθηκαν στο κεφάλι έξω από κλαμπ στο Γκάζι

«Κόβουν» τις κορβέτες και την τέταρτη φρεγάτα και παίρνουν drones

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης