Πένθος για την πρόεδρο της Super League 1 - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Κάτιας Κοξένογλου
Η ανακοίνωση του Ατρομήτου
Έφυγε από την ζωή πριν από λίγες ώρες ο Αναστάσιος Κοξένογλου, πατέρας της Κάτιας Κοξένογλου.
Η Α' αντιπρόεδρος και CEO του Ατρομήτου και προσωρινή πρόεδρος της Super League 1 ανακοίνωσε την απώλεια του πατέρα της, ο οποίος ήταν ναυτικός, στο Facebook.
Ακολούθησε και ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ατρόμητος:
«Ημέρα πένθους για τον Ατρόμητο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Αναστάσιος Κοξένογλου.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, τα στελέχη της ομάδας και το αγωνιστικό τμήμα εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην κόρη του Κάτια και στον γαμπρό του, Γιώργο Κορακάκη και στέκονται στο πλάι τους αυτές τις δύσκολες ώρες».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.