Η πικρία και η απορία του μικρού Γιάννη Παπαστεφανάκη: «Εμένα γιατί με τιμώρησαν;»

Η πικρία και η απορία του μικρού Γιάννη Παπαστεφανάκη: «Εμένα γιατί με τιμώρησαν;»

Ο φίλος του ΠΑΟΚ Γιάννης Παπαστεφανάκης που έχει κερδίσει όλους τους Έλληνες φιλάθλους με την αγνή του αγάπη για τον αθλητισμό σχολίασε με τον δικό του τρόπο την απόφαση της κυβέρνησης να είναι κεκλεισμένων των θυρών όλα τα ματς της Super League 1 για τους επόμενους δύο μήνες 

papastefanakis
Τα τραγικά γεγονότα της περασμένης Πέμπτης έξω από το κλειστό του Ρέντη, προκάλεσαν την αντίδραση της Κυβέρνησης που ανακοίνωσε σήμερα μια σειρά μέτρων για την πάταξη της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Το πιο σημαντικό απ' αυτά που ανακοινώθηκαν ήταν η διεξαγωγή των αγώνων της Super League 1 για το επόμενο δίμηνο (έως 12 Φεβρουαρίου) κεκλεισμένων των θυρών.

Μια απόφαση που στερεί κι από τους αγνούς φιλάθλους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά. Όπως για παράδειγμα ο μικρός  Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο οποίος  έχει συγκινήσει τους πάντες ουκ ολίγες φορές με την άδολη αγάπη του προς τον ΠΑΟΚ αλλά και γενικά στον αθλητισμό.

«Εγώ πως θα μπορώ να πάω στο γήπεδο; Εμένα γιατί με τιμώρησαν;», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να του δώσει μια πειστική απάντηση.

Ειδήσεις σήμερα

Κρήτη: Με οίδημα στο κεφάλι μετά το αλλεργικό σοκ η 17χρονη - Το βούτυρο στο ψωμί, η καθηγήτρια που τη βρήκε και οι ενέσεις αδρεναλίνης

«Δεν ήταν δυνατόν να προβλέψω ότι θα άνοιγαν τρύπα» -Τι υποστήριξε ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες της Super League για δύο μήνες - Δείτε όλα τα μέτρα για την οπαδική βία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης