Champions League: Η Λίβερπουλ θυμήθηκε τη νίκη επί του Ολυμπιακού το 2004 που της άνοιξε τον δρόμο για την κούπα - Βίντεο

Champions League: Η Λίβερπουλ θυμήθηκε τη νίκη επί του Ολυμπιακού το 2004 που της άνοιξε τον δρόμο για την κούπα - Βίντεο

Ο Ολυμπιακός πήγε στο Άνφιλντ στο +3 από τη Λίβερπουλ αλλά έχασε με 3-1 και αποκλείστηκε στην ισοβαθμία, λόγω διαφοράς γκολ

osfp_liverpool
Σαν σήμερα (8/12) πριν από 19 χρόνια η Λίβερπουλ υποδέχονταν τον Ολυμπιακό στο Άνφιλντ σ' αγώνα της 6ης και τελευταίας ημέρας της φάσης των ομίλων του Champions League. 

Η αγγλική ομάδα ήταν 3η στον όμιλο με 7β. ενώ ο Ολυμπιακός ήταν 2ος με 10β. και η Μονακό πρώτη με 12β. Ο Ολυμπιακός του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν φαβορί για να συνεχίσει στους "16" του Champions League.


Κλείσιμο

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ριβάλντο στο 27' και οι Άγγλοι έπρεπε να πετύχουν 3 γκολ για να περάσουν στην ισοβαθμία. Η Λίβερπουλ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Πονγκόλ στο 47'. 

Το 2-1 έγραψε ο Μέλορ στο 80' και στο 86' ο Στίβεντ Τζέραρντ πέτυχε 3ο γκολ και έστειλε τη Λίβερπουλ στους "16". Οι Reds έφτασαν στους 10 αλλά είχαν καλύτερο συντελεστή στα γκολ. 

Εκείνη τη χρονιά η Λίβερπουλ που χάρις στο γκολ του αρχηγού της συνέχισε στο παρά ένα στο Champions League κατέκτησε το τρόπαιο στην Πόλη στον επικό τελικό με τη Μίλαν. 

Ο Ολυμπιακός με 10β. έμεινε 3ος και συνέχισε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. 


Ειδήσεις σήμερα:

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Βαρεμένος - Μιλά για «ευτελισμό και αποσύνθεση»

«Πόλεμος» τεχνητής νοημοσύνης με τα μεγάλα διεθνή media - Πώς η ΑΙ κλέβει την ειδησεογραφία


Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Γεωργίας που δολοφόνησε ο σύντροφός της στη Σαλαμίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης