AEK: Χαμόγελα για Λιβάι και Κάλενς

AEK: Χαμόγελα για Λιβάι και Κάλενς

Οι δυο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε κανονικό ρυθμό και πλέον υπολογίζονται για τους επόμενους αγώνες από τον Ματίας Αλμέιδα

Livai
Η επιστροφή στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Αλμέιδα χθες, έφερε πολλά χαμόγελα καθώς τόσο ο Γκαρσία όσο και ο Κάλενς μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Αυτό σημαίνει πως αμφότεροι είναι υποψήφιοι για τη μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τον Άγιαξ την επόμενη Πέμπτη, όπου η ΑΕΚ θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ για να δώσει συνέχεια στην παρουσία της στην Ευρώπη.

Από την Πέμπτη ο Αργεντινός κόουτς πιθανότατα θα έχει ξανά διαθέσιμο στις προπονήσεις και τον Γαλανόπουλο, ο οποίος απουσίαζε τελευταία με ίωση. Έτσι τα ονόματα στο απουσιολόγιο θα μειωθούν με τους Στάνκοβιτς, Γιόνσον, Φαν Βέερτ και Πάολο Φερνάντες να είναι εκτός και να αναμένονται νεότερα με τον Αραούχο λόγω της ενόχλησης που είχε νιώσει πριν την αναμέτρηση με τον Άρη, μένοντας εκτός για να προφυλαχθεί την τελευταία στιγμή.

Ειδήσεις σήμερα:

Σαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο δολοφόνος της 43χρονης - Δεν τον αναλαμβάνει δικηγόρος

Μήνυμα Ερντογάν σε ΗΠΑ: Δώστε μας F-16 και η Άγκυρα θα ψηφίσει για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η έφηβη όμηρος της Χαμάς που απελευθερώθηκε κρατώντας αγκαλιά το σκυλάκι της περιγράφει όσα έζησαν - «Την ταΐζαμε αποφάγια»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης