Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Εμπάργκο» σε συγκεκριμένα Μέσα γιατί δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Εμπάργκο» σε συγκεκριμένα Μέσα γιατί δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα

Η Γιουνάιτεντ απαγόρευσε την είσοδο στους εκπροσώπους των Sky Sports, Mirror, ESPN, Manchester Evening News θεωρώντας ότι δεν τήρησαν τη δεοντολογία

ten_hag_xr
Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμφάνιζαν τον Έρικ Τεν Χαγκ να έχει χάσει τα αποδυτήρια και την πλειοψηφία των παικτών της Γιουνάιτεντ να έχει στραφεί εναντίον του, προκάλεσαν την απίστευτη αντίδραση των ανθρώπων του συλλόγου.

Σήμερα το μεσημέρι, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο προπονητικό κέντρο του Ολλανδού προπονητή πριν από τους αγώνες (την Τετάρτη υποδέχεται την Τσέλσι στην εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League) οι πόρτες δεν ήταν ανοικτές για όλους τους εκπροσώπους του Τύπου.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Sky Sports, Kaveh Solekhol, ο ρεπόρτερ της Γιουνάιτεντ στην Manchester Evening News, Samuel Luckhurst, ο David McDonnell της Mirror και ο Rob Dawson του ESPN ενημερώθηκαν ότι δεν τους επιτρέπεται η είσοδος με εντολή του διευθυντή επικοινωνίας της ομάδας Andrew Ward.

«Θα έπρεπε να έρθουν πρώτα σε εμάς και όχι να παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας. Νόμιζα ότι ειχαμε μια άλλη σχέση. Έπρεπε να έρθουν σ' εμάς και να μας ρωτήσουν ποια είναι η θέση μας στο συγκεκριμένο θέμα και όχι να δημοσιεύσουν ένα άρθρο χωρίς να μας έχουν ρωτήσει το οτιδήποτε», είπε ο Τεν Χαγκ στους δημοσιογράφους που πήραν άδεια για να παρακολουθήσουν τις δηλώσεις του.

Κλείσιμο


Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε το εμπάργκο λέγοντας: «λάβαμε μέτρα εναντίον αρκετών ειδησεογραφικών οργανισμών όχι επειδή δημοσίευσαν ιστορίες που δεν μας αρέσουν, αλλά επειδή το έκαναν χωρίς να επικοινωνήσουν πρώτα μαζί μας για να μας δώσουν την ευκαιρία να σχολιάσουμε, να αμφισβητήσουμε ή να εξηγήσουμε».

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι το αν η απαγόρευση αφορούσε μόνο τη σημερινή συνέντευξη Τύπου ή όλες τις μελλοντικές με τον προπονητή μέχρι νεωτέρας, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο καθώς και στο πρόσφατο παρελθόν ο Γουόρντ είχε απαγορεύσει στον Τεν Χαγκ να απαντήσει σε ερωτήσεις συγκεκριμένων μέσων θεωρώντας ότι ασκούσαν μεροληπτική κριτική εις βάρος της ομάδας, ενώ δεν επέτρεψε σε εκπροσώπους άλλου μέσου να βρεθούν πάλι σε συνέντευξη Τύπου γιατί είχαν γράψει πως «ο Τεν Χαγκ βαδίζει σε... λεπτό πάγο».

Κι οι παλαιότεροι θυμήθηκαν την ιστορία με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον όταν το 2011 ζήτησε από τον τότε υπεύθυνο επικοινωνίας να απομακρύνει από την αίθουσα τον δημοσιογράφο του Associated Press Ρομπ Χάρις, μετά από μια ερώτηση που έκανε για τον Ράιαν Γκιγκς.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμα 670.000 ευρώ σε δύο εισπρακτικές εταιρείες από το υπουργείο Ανάπτυξης

«Έχω δει πολυτραυματίες σκύλους, αυτό με τον Όλιβερ ξέφευγε από ό,τι περίμενα» λέει η κτηνίατρος που περιέθαλψε το χάσκι


Βροχές και στην Αττική από το απόγευμα - Προειδοποίηση Καλλιάνου για καταιγίδες τις βραδινές ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης