Κηφισιά: «Τελειώνει» άμεσα ο Αναστασίου, πιθανότατα με υπηρεσιακό στην Κρήτη

Κηφισιά: «Τελειώνει» άμεσα ο Αναστασίου, πιθανότατα με υπηρεσιακό στην Κρήτη

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα των βορείων προαστίων και να μην κοουτσάρει στο παιχνίδι με τους Κρήτες για το Κύπελλο Ελλάδας

giannis-anastasiou
Τρέχουν οι εξελίξεις στην Κηφισιά. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του κλαμπ των Βορείων Προαστίων και τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει δύσκολο να είναι στον πάγκο της ομάδας για το πρώτο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (6/12, 17:30).

Στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης πριν την αναχώρηση της ομάδας για Κρήτη οι δυο πλευρές θα έχουν μια συνάντηση ώστε να συζητήσουν τα δεδομένα του «διαζυγίου». Είναι πιθανό να υπάρξουν ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες ώρες και να λυθεί το ερωτηματικό ποιος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Θυμίζουμε πως ήδη από το βράδυ της Δευτέρας (4/12) o Βάλντας Νταμπράουσκας αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ και συνεπώς είναι πολύ πιθανό στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για αυτή τη φάση του Κυπέλλου να είναι μάχη... υπηρεσιακών.

Στις 13 αγωνιστικές του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Superleague η Κηφισιά είχε μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες, με συντελεστή τερμάτων 12-26. Οι νεοφώτιστοι έχουν κρατήσει μόλις μια φορά ανέπαφη την εστία τους, στο ματς με τον ΟΦΗ στη Λαμία, στο οποίο ο Αναγνωστόπουλος είχε πιάσει πέναλτι στο φινάλε.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Ντιμπέιτ» Νέας Αριστεράς-ΣΥΡΙΖΑ με ενδιάμεσο τον Τσίπρα: Η πρεμιέρα στο Σεράφειο και οι Ευρωεκλογές

Νέο έκτακτο δελτίο για τον καιρό: Από το βράδυ οι καταιγίδες - Θα χτυπήσουν και στην Αττική

Δεσμεύουν τα ακίνητα της χήρας Τράγκα, της αφήνουν τη σύνταξη χηρείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης