ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη παράνοια μετά το τέλος του αγώνα στη Φρανκφούρτη - Δείτε βίντεο

ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη παράνοια μετά το τέλος του αγώνα στη Φρανκφούρτη - Δείτε βίντεο

Το τελευταίο σφύριγμα στη Φρανκφούρτη βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να γίνονται ένα με τους χιλιάδες οπαδούς του Δικεφάλου που βρέθηκαν στη Γερμανία και έστεισαν ένα τρελό πάρτι... 

PAOKKKKKKKKK
Στις αρχές της δεκαετίας του '80 η, τότε μεγάλη, Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του (πάλαι ποτέ) Κυπέλλου UEFA με τους Γερμανούς να κερδίζουν 2-0 στην έδρα τους, τον ΠΑΟΚ να απαντά με το ίδιο σκορ στην Τούμπα, αλλά να χάνει με 5-4 στα πέναλτι με τον Χρήστο Δημόπουλο να αστοχεί στην τελευταία εκτέλεση.

Σαράντα χρόνια αργότερα, ο Δικέφαλος πήρε την εκδίκηση του, όχι αποκλείοντας τους Γερμανούς, αλλά κερδίζοντας τους δύο φορές μάλιστα, στον όμιλο του Conference League και κατακτώντας πανάξια την πρώτη θέση στον όμιλο γεγονός που του επιτρέπει να κερδίσει έναν γύρο στη διοργάνωση πηγαίνοντας στους 16 της διοργάνωσης.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει πολλούς περισσότερους οπαδούς στο πλευρό του από τα 3.000 εισιτήρια που πήρε επισήμως από την Άιντραχτ, το τελευταίο σφύριγμα του Πολωνού διαιτητή ήταν παράλληλα το έναυσμα για την ασπρόμαυρη γιορτή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxchujewh26h)
Κλείσιμο


Κι όπως έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο ΠΑΟκτσήδικο πέταλο πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους αυτήν την τεράστια επιτυχία.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης