Champions League, Λάτσιο-Σέλτικ 2-0, Σαχτάρ-Αντβέρπ 1-0: Ουκρανοί και Ρωμαίοι στην Ευρώπη και το 2024 - Δείτε τα γκολ

Champions League, Λάτσιο-Σέλτικ 2-0, Σαχτάρ-Αντβέρπ 1-0: Ουκρανοί και Ρωμαίοι στην Ευρώπη και το 2024 - Δείτε τα γκολ

Εκτός Ευρώπης και μαθηματικά η Σέλτικ και η Αντβέρπ - Πρωταγωνιστής με 2 γκολ ο Ιμόμπιλε για τη Λάτσιο η οποία θέλει νίκη της Ατλέτικο επί της Φέγενορντ για να συνεχίσει στο Champions League - Ο Ματβιένκο το τέρμα των Ουκρανών

shahtar_1
Η κλάση του Τσίρο Ιμόμπιλε «μίλησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο κι όχι μόνο... γλίτωσε τη Λάτσιο από μία οδυνηρή «γκέλα» απέναντι στην ουραγό του 5ου ομίλου Σέλτικ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, αλλά με δύο γκολ οδήγησε την ομάδα της Ρώμης σε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο με 2-0 κι ακόμη πιο κοντά στην πρόκρισή της στους «16».

Οι «λατσιάλι» μάλιστα μπορεί να σφραγίσουν από την Τρίτη (28/11) την πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης, αν η Ατλέτικο Μαδρίτης νικήσει τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ στο ματς που θα ξεκινήσει στις 22:00.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxapijvgch7l)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxanc2v84f6p)


Η Σέλτικ έβαλε... δύσκολα στους Ιταλούς, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όμως ο Ιμόμπιλε με δύο προσωπικά γκολ στο 82' και στο 85' χάρισε τη νίκη στη Λάτσιο και την παρουσία της στην κορυφή του 5ου ομίλου, με έναν αγώνα περισσότερο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxapojioin9l)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxap65ru28c1)


Την ίδια ώρα η Σαχτάρ νίκησε ξανά την Αντβέρπ, αυτή τη φορά με 1-0 στο «Volksparkstadion» του Αμβούργου, έφτασε τους 9 βαθμούς στον 8ο όμιλο κι έβαλε... φωτιά στη μάχη για την πρόκριση.

Οι Ουκρανοί θα πάνε πλέον για τον δικό τους «τελικό» σε δύο εβδομάδες στο «Dragao» απέναντι στην Πόρτο, ψάχνοντας μόνο νίκη για να κερδίσουν το εισιτήριο για τους «16».

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 12' ο Ματβιλιένκο.

Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο του βρετανικού unfair: Η ενόχληση Μητσοτάκη, το τηλεφώνημα και η έκτακτη σύσκεψη

Γιώργος Τσίπρας: Λίγο να εκφράζεται μόνο ενόχληση για την ακύρωση της συνάντησης Σούνακ-Μητσοτάκη, να υπάρξουν συνέπειες στις σχέσεις Ελλάδας-Βρετανίας

Έλενα Ακρίτα: Δημοσίευσε τη μηνιαία αποζημίωσή της από τη Βουλή - «Αυτός ο μισθός αντιστοιχεί σε 7 υπαλλήλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης