World Taekwondo Grand Prix Final: Τέσσερις Έλληνες αθλητές διεκδικούν μετάλλια και Ολυμπιακή πρόκριση

World Taekwondo Grand Prix Final: Τέσσερις Έλληνες αθλητές διεκδικούν μετάλλια και Ολυμπιακή πρόκριση

Στο Μάντσεστερ της Αγγλίας διεξάγεται το World Taekwondo Grand Prix Final, με τη συμμετοχή 4 Ελλήνων πρωταθλητών, που εκτός από τα μετάλλια διεκδικούν και την πρόκρισή τους για τους Ολυμπιακούς Aγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι - Ζωντανά οι αγώνες από το κανάλι Combat Sports του ΑΝΤ1+

taekwodo
Η κορυφαία αθλητική διοργάνωση World Taekwondo Grand Prix Final θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι Combat Sports του ΑΝΤ1+, τo Σαββατοκύριακο 2 & 3 Δεκεμβρίου, με την χώρα μας να έχει τετραπλή εκπροσώπηση αλλά και την πρώτη γυναικεία συμμετοχή σε παγκόσμιο τελικό Grand Prix.

Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν ο Αποστόλης Τεληκωστόγλου (-80kg), ο Διονύσης Ραψομανίκης (-58kg), ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης (-68kg) και η Φαίδρα Καλτέκη (-57kg).

Τεληκωστόγλου και Ραψομανίκης είχαν συμμετάσχει και στον περσινό τελικό των Grand Prix, ενώ η Καλτέκη θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια του Ολυμπιακού Τaekwondo που παίρνει μέρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η ζωντανή μετάδοση του προγράμματος του Σαββάτου, από το κανάλι Combat Sports του ΑΝΤ1+, θα αρχίσει στις 21:00, με τις μάχες των μεταλλίων σε 5 κατηγορίες ανδρών και γυναικών, ενώ οι μεταδόσεις από το Μάντσεστερ θα συνεχιστούν την Κυριακή στις 17:00 με τους μικρούς και μεγάλους τελικούς σε άλλες τρεις κατηγορίες κιλών και τις απονομές των μεταλλίων.

Έχοντας ήδη εντάξει στο κανάλι Combat Sports κορυφαία events όπως το PFL MMA, BKFC, Power Slap και ZMAK, το ΑΝΤ1+ γίνεται η απόλυτη επιλογή για τα μαχητικά σπορ και συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με τα μεγαλύτερα παγκόσμια αθλητικά γεγονότα.

Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο του βρετανικού unfair: Η ενόχληση Μητσοτάκη, το τηλεφώνημα και η έκτακτη σύσκεψη

Γιώργος Τσίπρας: Λίγο να εκφράζεται μόνο ενόχληση για την ακύρωση της συνάντησης Σούνακ-Μητσοτάκη, να υπάρξουν συνέπειες στις σχέσεις Ελλάδας-Βρετανίας

Έλενα Ακρίτα: Δημοσίευσε τη μηνιαία αποζημίωσή της από τη Βουλή - «Αυτός ο μισθός αντιστοιχεί σε 7 υπαλλήλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης